ABD'de binlerce kişi Filistin için sokakta

GÜNDEM 12.05.2021 - 12:47, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1263+ kez okundu.
 

ABD'de binlerce kişi Filistin için sokakta

ABD'nin başkenti Washington D.C.'de gerçekleştirilen yürüyüşte binlerce kişi, Filistin'e destek gösterisi yaptı, işgalci İsrail ve ABD yönetimine tepki gösterdi.

              AA'nın aktardığı habere göre, ABD Dışişleri Bakanlığı önünde yüzlerce kişi Filistin'e destek gösterisi için toplandı. #2               Göstericiler, burada ABD yönetimine ve ABD Dışişleri Bakanlığına yönelik tepkilerini ortaya koydu.   #3               Daha sonra sayıları bir anda artan ve binlere ulaşan kalabalık Washington D.C. sokaklarında yürümeye başladı. #4           Dışişleri Bakanlığı önünde başlayan yürüyüş, Beyaz Saray önüne taşındı.   #5               Beyaz Saray önünde de ABD ve işgalci İsrail aleyhine sloganlar atan kalabalık, gösteri düzenledi. #6               ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price ve Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki düzenlediklerini basın toplantılarında Filistin'i kınamaktan kaçınmıştı.
ABD'nin başkenti Washington D.C.'de gerçekleştirilen yürüyüşte binlerce kişi, Filistin'e destek gösterisi yaptı, işgalci İsrail ve ABD yönetimine tepki gösterdi.

Foto - AA'nın aktardığı habere göre, ABD Dışişleri Bakanlığı önünde yüzlerce kişi Filistin'e destek gösterisi için toplandı.

AA'nın aktardığı habere göre, ABD Dışişleri Bakanlığı önünde yüzlerce kişi Filistin'e destek gösterisi için toplandı.

#2

Foto - Göstericiler, burada ABD yönetimine ve ABD Dışişleri Bakanlığına yönelik tepkilerini ortaya koydu.

Göstericiler, burada ABD yönetimine ve ABD Dışişleri Bakanlığına yönelik tepkilerini ortaya koydu.

 
#3

Foto - Daha sonra sayıları bir anda artan ve binlere ulaşan kalabalık Washington D.C. sokaklarında yürümeye başladı.

Daha sonra sayıları bir anda artan ve binlere ulaşan kalabalık Washington D.C. sokaklarında yürümeye başladı.

#4
 
#5

Foto - Beyaz Saray önünde de ABD ve işgalci İsrail aleyhine sloganlar atan kalabalık, gösteri düzenledi.

Beyaz Saray önünde de ABD ve işgalci İsrail aleyhine sloganlar atan kalabalık, gösteri düzenledi.

#6

Foto - ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price ve Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki düzenlediklerini basın toplantılarında Filistin'i kınamaktan kaçınmıştı.

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price ve Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki düzenlediklerini basın toplantılarında Filistin'i kınamaktan kaçınmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.