Çorbacıda Cinayet...

CİNAYET 30.06.2024 - 16:39, Güncelleme: 30.06.2024 - 16:39 429 kez okundu.
 

Çorbacıda Cinayet...

İzmir'in Ödemiş ilçesinde gece saatlerinde bir çorbacı çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı. Şüpheli şahıs polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

İzmir'in Ödemiş ilçesinde çorbacıda çıkan silahlı kavgada Muhammet G. (24) tarafından tabancayla vurulan Serhat Çizme (30) hayatını kaybetti, yanındaki kardeşi Sercan Çizme (26) ve diğer müşterilerden H.B. yaralandı. Polis, olayın ardından Muhammet G.'yi gözaltına aldı. Umurbey Mahallesi Mithatpaşa Caddesi'ndeki bir çorbacıda saat 03.00 sıralarında Muhammet G. (24) ile Serhat Çizme (30) arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada, Muhammet G. tabancasıyla Serhat Çizme ve yanındaki kardeşi Sercan Çizme'ye (26) ateş etti. Kurşunların isabet ettiği iki kardeş ile müşterilerden H.B. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Serhat Çizme, doktorların müdahalelerine rağmen kurtulamadı. Diğer 2 yaralını ise tedavilerinin sürdüğü bildirildi.   Polis, olayın ardından şüpheli Muhammet G.'yi gözaltına aldı.
İzmir'in Ödemiş ilçesinde gece saatlerinde bir çorbacı çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı. Şüpheli şahıs polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

İzmir'in Ödemiş ilçesinde çorbacıda çıkan silahlı kavgada Muhammet G. (24) tarafından tabancayla vurulan Serhat Çizme (30) hayatını kaybetti, yanındaki kardeşi Sercan Çizme (26) ve diğer müşterilerden H.B. yaralandı. Polis, olayın ardından Muhammet G.'yi gözaltına aldı.

Umurbey Mahallesi Mithatpaşa Caddesi'ndeki bir çorbacıda saat 03.00 sıralarında Muhammet G. (24) ile Serhat Çizme (30) arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada, Muhammet G. tabancasıyla Serhat Çizme ve yanındaki kardeşi Sercan Çizme'ye (26) ateş etti. Kurşunların isabet ettiği iki kardeş ile müşterilerden H.B. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Serhat Çizme, doktorların müdahalelerine rağmen kurtulamadı. Diğer 2 yaralını ise tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

 

Polis, olayın ardından şüpheli Muhammet G.'yi gözaltına aldı.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.