Yüzlerce eser ele geçirildi

DOLANDIRICILIK 06.05.2024 - 15:10, Güncelleme: 06.05.2024 - 15:10 653 kez okundu.
 

Yüzlerce eser ele geçirildi

İzmir'in Ödemiş, Konak ve Bornova ilçelerinde düzenlenen operasyonda piyasa değeri yaklaşık 9 milyon 500 bin TL değerinde çok sayıda tarihi eser ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 şüpheliden 1'i tutuklanırken 3'ü serbest kaldı.

İzmir'in 3 ilçesindeki operasyonda Klasik, Helenistik, Roma ve Bizans dönemlerine ait olduğu değerlendirilen çok sayıda tarihi eser ele geçirildi, 4 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 1'i tutuklandı, 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İzmir’de 9 milyonluk tarihi eser operasyonu! Yüzlerce eser ele geçirildi İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, tarihi eser kaçakçılarına yönelik bir süre önce çalışma başlattı. Şüpheliler teknik ve fiziki takibe alındı. 1 ve 2 Mayıs tarihlerinde Bornova, Konak ve Ödemiş ilçelerinde toplam 8 ev ve 1 iş yerine operasyon düzenlendi.   İzmir’de 9 milyonluk tarihi eser operasyonu! Yüzlerce eser ele geçirildi Operasyonda, Klasik, Helenistik, Roma ve Bizans dönemlerine ait olduğu değerlendirilen 3 bin 36 sikke, ok ucu, ağırlık, obje, heykelcikten oluşan 339 tarihi eser, 2 antika toplu tabanca, 3 antika kılıç ele geçirildi. 4 şüpheli gözaltına alındı. Piyasa değeri yaklaşık 9 milyon 500 bin TL olan tarihi eserlere el koyulurken, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 1'i çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Diğer 3 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
İzmir'in Ödemiş, Konak ve Bornova ilçelerinde düzenlenen operasyonda piyasa değeri yaklaşık 9 milyon 500 bin TL değerinde çok sayıda tarihi eser ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 şüpheliden 1'i tutuklanırken 3'ü serbest kaldı.

İzmir'in 3 ilçesindeki operasyonda Klasik, Helenistik, Roma ve Bizans dönemlerine ait olduğu değerlendirilen çok sayıda tarihi eser ele geçirildi, 4 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 1'i tutuklandı, 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İzmir’de 9 milyonluk tarihi eser operasyonu! Yüzlerce eser ele geçirildi
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, tarihi eser kaçakçılarına yönelik bir süre önce çalışma başlattı. Şüpheliler teknik ve fiziki takibe alındı. 1 ve 2 Mayıs tarihlerinde Bornova, Konak ve Ödemiş ilçelerinde toplam 8 ev ve 1 iş yerine operasyon düzenlendi.

 

İzmir’de 9 milyonluk tarihi eser operasyonu! Yüzlerce eser ele geçirildi
Operasyonda, Klasik, Helenistik, Roma ve Bizans dönemlerine ait olduğu değerlendirilen 3 bin 36 sikke, ok ucu, ağırlık, obje, heykelcikten oluşan 339 tarihi eser, 2 antika toplu tabanca, 3 antika kılıç ele geçirildi. 4 şüpheli gözaltına alındı. Piyasa değeri yaklaşık 9 milyon 500 bin TL olan tarihi eserlere el koyulurken, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 1'i çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Diğer 3 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.