Mansur Yavaş Kızı İngiltere'de Şirket Kurdu

25.03.2024 - 12:13, Güncelleme: 25.03.2024 - 12:45 1243+ kez okundu.
 

Mansur Yavaş Kızı İngiltere'de Şirket Kurdu

ABB Başkanı Mansur Yavaş, kızının Türkiye'de iş bulamadığı için yurt dışına çıkmak zorunda kaldığını ve Londra'da ev aldığını söylemişti. Yavaş'ın kızının Londra'da şirket kurduğu öğrenildi.

31 Mart yerel seçimlerine artık çok kısa bir süre kaldı. Türkiye genelinde adaylar ve partiler son hazırlıklarını hızlandırdı. Vatandaşlar, belediye başkanlarından il genel meclisi üyelerine kadar yerel yöneticilerini belirlemek üzere sandık başına gitmeye hazırlanıyor. "Bu evi kaç liraya aldın?" Bu süre zarfında Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkan adayı Turgut Altınok'un, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın Londra'daki evine dair sözleri dikkat çekmişti. Altınok, "Sayın Yavaş'a soruyorum. Londra'dan ev aldım diyorsun. Bu evi kaç liraya aldın? Dünyanın gayrimenkulde en pahalı ülkesi." ifadelerini kullanmıştı. Ardından açıklama yapan Yavaş, kızının Türkiye'de iş bulamadığı için Londra'ya gittiğini ve orada bu evi aldığını söyledi. Kızı Londra'da şirket kurmuş Mansur Yavaş’ın Türkiye’de iş bulamıyor dediği kızının, Londra’da şirket kurduğu ortaya çıktı. Londra’da ev alan sonrasında da şirket açan Mansur Yavaş’ın kızı, Londra’da muhalefetin önde gelen isimleriyle de zaman zaman bir araya geliyor. Bu isimlerden bazılarının FETÖ’ye olan yakınlığı dikkat çekiyor. Mansur Yavaş’ın kızı, Londra’da açtığı şirket sayesinde İngiltere ile Türkiye arasındaki anlaşmadan faydalanarak İngiliz vatandaşlığını almaya hak kazanacak. İngiltere’de şirket açan Türkler, belli şartları yerine getirdikten sonra vatandaşlık alabiliyor.
ABB Başkanı Mansur Yavaş, kızının Türkiye'de iş bulamadığı için yurt dışına çıkmak zorunda kaldığını ve Londra'da ev aldığını söylemişti. Yavaş'ın kızının Londra'da şirket kurduğu öğrenildi.

31 Mart yerel seçimlerine artık çok kısa bir süre kaldı.

Türkiye genelinde adaylar ve partiler son hazırlıklarını hızlandırdı.

Vatandaşlar, belediye başkanlarından il genel meclisi üyelerine kadar yerel yöneticilerini belirlemek üzere sandık başına gitmeye hazırlanıyor.


"Bu evi kaç liraya aldın?"

Bu süre zarfında Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkan adayı Turgut Altınok'un, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın Londra'daki evine dair sözleri dikkat çekmişti.

Altınok, "Sayın Yavaş'a soruyorum. Londra'dan ev aldım diyorsun. Bu evi kaç liraya aldın? Dünyanın gayrimenkulde en pahalı ülkesi." ifadelerini kullanmıştı.

Ardından açıklama yapan Yavaş, kızının Türkiye'de iş bulamadığı için Londra'ya gittiğini ve orada bu evi aldığını söyledi.

Kızı Londra'da şirket kurmuş

Mansur Yavaş’ın Türkiye’de iş bulamıyor dediği kızının, Londra’da şirket kurduğu ortaya çıktı.

Londra’da ev alan sonrasında da şirket açan Mansur Yavaş’ın kızı, Londra’da muhalefetin önde gelen isimleriyle de zaman zaman bir araya geliyor.

Bu isimlerden bazılarının FETÖ’ye olan yakınlığı dikkat çekiyor.

Mansur Yavaş’ın kızı, Londra’da açtığı şirket sayesinde İngiltere ile Türkiye arasındaki anlaşmadan faydalanarak İngiliz vatandaşlığını almaya hak kazanacak.

İngiltere’de şirket açan Türkler, belli şartları yerine getirdikten sonra vatandaşlık alabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.