Zonguldak'ta mirasa kızıp mezar taşını parçaladı

24.11.2019 - 23:12, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:36 1558+ kez okundu.
 

Zonguldak'ta mirasa kızıp mezar taşını parçaladı

Ölen annesinin, miras dağıtımında haksızlık yaptığı düşen hayırsız evlat, mezar taşını parçaladı.

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde Velioğlu köyünde yaşayan O.K., miras dağıtımında kendisine haksızlık yaptığını düşündü. Annesi Lütfiye T.’nin mezarını balyozla kırarak tahrip eden hayırsız evladın, daha önce de böyle bir olaya teşebbüs ettiği belirtildi. CENAZESİNİ MEZARDAN ÇIKARACAĞINI SÖYLEDİ Şüphelinin ikinci defa mezara zarar vererek, annesinin cenazesini mezardan çıkartıp atmakla tehdit ettiği belirtildi. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
Ölen annesinin, miras dağıtımında haksızlık yaptığı düşen hayırsız evlat, mezar taşını parçaladı.

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde Velioğlu köyünde yaşayan O.K., miras dağıtımında kendisine haksızlık yaptığını düşündü.

Annesi Lütfiye T.’nin mezarını balyozla kırarak tahrip eden hayırsız evladın, daha önce de böyle bir olaya teşebbüs ettiği belirtildi.

CENAZESİNİ MEZARDAN ÇIKARACAĞINI SÖYLEDİ

Şüphelinin ikinci defa mezara zarar vererek, annesinin cenazesini mezardan çıkartıp atmakla tehdit ettiği belirtildi. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.