Yunanistan ile savaşırsa Türk'ün yanında oluruz

GÜNDEM 08.09.2020 - 10:46, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1331+ kez okundu.
 

Yunanistan ile savaşırsa Türk'ün yanında oluruz

Türk askeri ile birlikte Suriye’de terör örgütlerine karşı mücadele eden ÖSO veya yeni adıyla Suriye Milli Ordusu (SMO)'dan Yunanistan ile yaşanan kriz ile ilgili Türk askerine destek mesajı geldi. SMO'nun özel eğitimli güçleri "Yunanistan ile savaş çıkarsa biz de cepheye gideriz" dedi.

Doğu Akdeniz'de Türkiye'yi haklarından vazgeçirmeye çalışan Avrupa ve destek verdiği Yunanistan'ın provokatif girişimleri ile savaşın eşiğine gelindi. Diyalog masasına oturmayı reddeden Yunanistan, başta Fransa olmak üzere Avrupa ve ABD'den silah alımına hız verdi. Ege adalarını da göz göre göre silahlandırmaya devam eden Atina yönetimi, Türkiye'nin burnunun dibindeki Meis adasına asker çıkarttı. SMO'dan destek mesajı Kahraman Mehmetçiğin Zeytin Dalı, Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı Harekatlarında destek verip omuz omuza savaştığı Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) veya diğer adıyla Suriye Milli Ordusu (SMO), Doğu Akdeniz’de Türkiye ve Yunanistan arasında yaşanan gelişmeleri yakından izliyor. "Göreve hazırız" Suriye Milli Ordusu'nun özel eğitimli askerleri “Türkiye bizim özgürlüğümüz için savaştı ve şehitler verdi. Biz de daim göreve hazırız” diye konuştu. “Yunanistan sınırına seve seve giderim” Katil Esed’in çok sayıda tankını imha eden füze uzmanı "Ebu Tow" lakaplı Suheyl Hammoud da arkadaşları adına şu mesajı yolladı; Türkiye’ye karşı vefa borcumuz var. Şimdi bu borcu ödeme vakti geldi. Eğer bana 'Yunanistan sınırına gider misin?’ diye soracak olurlarsa: Cevabım seve seve ‘Evet' olacaktır.
Türk askeri ile birlikte Suriye’de terör örgütlerine karşı mücadele eden ÖSO veya yeni adıyla Suriye Milli Ordusu (SMO)'dan Yunanistan ile yaşanan kriz ile ilgili Türk askerine destek mesajı geldi. SMO'nun özel eğitimli güçleri "Yunanistan ile savaş çıkarsa biz de cepheye gideriz" dedi.

Doğu Akdeniz'de Türkiye'yi haklarından vazgeçirmeye çalışan Avrupa ve destek verdiği Yunanistan'ın provokatif girişimleri ile savaşın eşiğine gelindi.

Diyalog masasına oturmayı reddeden Yunanistan, başta Fransa olmak üzere Avrupa ve ABD'den silah alımına hız verdi. Ege adalarını da göz göre göre silahlandırmaya devam eden Atina yönetimi, Türkiye'nin burnunun dibindeki Meis adasına asker çıkarttı.

SMO'dan destek mesajı
Kahraman Mehmetçiğin Zeytin Dalı, Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı Harekatlarında destek verip omuz omuza savaştığı Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) veya diğer adıyla Suriye Milli Ordusu (SMO), Doğu Akdeniz’de Türkiye ve Yunanistan arasında yaşanan gelişmeleri yakından izliyor.

"Göreve hazırız"
Suriye Milli Ordusu'nun özel eğitimli askerleri “Türkiye bizim özgürlüğümüz için savaştı ve şehitler verdi. Biz de daim göreve hazırız” diye konuştu.

“Yunanistan sınırına seve seve giderim”
Katil Esed’in çok sayıda tankını imha eden füze uzmanı "Ebu Tow" lakaplı Suheyl Hammoud da arkadaşları adına şu mesajı yolladı; Türkiye’ye karşı vefa borcumuz var. Şimdi bu borcu ödeme vakti geldi. Eğer bana 'Yunanistan sınırına gider misin?’ diye soracak olurlarsa: Cevabım seve seve ‘Evet' olacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.