Yılmaz Özdil'in Bodrum'daki 7 milyon dolarlık villası

04.05.2020 - 11:38, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2239+ kez okundu.
 

Yılmaz Özdil'in Bodrum'daki 7 milyon dolarlık villası

Hükümetin İmar Barışı adımını sert sözlerle eleştiren Yılmaz Özdil'in, düzenlemeden yararlandığı ortaya çıktı.

Atatürk'le ilgili yazdığı kitaplarla sık sık gündeme gelen Yılmaz Özdil, siyasi parti liderlerinden bile aşırı bir 'muhalif' gazeteci. Hükümetin yaptığı tüm adımların karşısında duran Yılmaz Özdil, İmar Barışı konusunda da sert ifadeler kullanıyordu.   İMAR AFFI ELEŞTİRİSİ Özdil, 28 Eylül 2019'daki "Pay hattı" başlıklı yazısında "Deprem ülkesinde imar affı mı olur birader? Fay hattı sorun değildir Türkiye'de. Pay hattı sorunudur, pay hattı!" ifadelerini kullanmıştı. Son günlerde, Yılmaz Özdil'in Bodrum'da lüks bir villası olduğu ve villanın imar konusunda sıkıntılı olduğu ortaya çıktı. Özdil'in, ofis yaptırdığını söyleyerek yapısını villaya dönüştürdüğü iddiası gündemde.   YERDEN YERE VURDUĞU KANUNDAN FAYDALANDI Konuyla ilgili henüz açıklama yapmayan Yılmaz Özdil'in, ofisten villaya dönüştürdüğü yapısı için İmar Barışı kanunundan yararlandığı ortaya çıktı. Yılmaz Özdil'in eşinin üzerine gösterdiği villanın fotoğrafları da sosyal medyada paylaşıldı.   DENİZE SIFIR, 7 MİLYON DOLAR Denize sıfır konumda yer alan Yılmaz Özdil'in lüks villasının, piyasa değeri ise 7 milyon dolar seviyesinde. 7 milyon dolar, günün kuruyla hesaplandığında 49 milyon lira yapıyor.        
Hükümetin İmar Barışı adımını sert sözlerle eleştiren Yılmaz Özdil'in, düzenlemeden yararlandığı ortaya çıktı.

Atatürk'le ilgili yazdığı kitaplarla sık sık gündeme gelen Yılmaz Özdil, siyasi parti liderlerinden bile aşırı bir 'muhalif' gazeteci.

Hükümetin yaptığı tüm adımların karşısında duran Yılmaz Özdil, İmar Barışı konusunda da sert ifadeler kullanıyordu.

 

İMAR AFFI ELEŞTİRİSİ

Özdil, 28 Eylül 2019'daki "Pay hattı" başlıklı yazısında "Deprem ülkesinde imar affı mı olur birader? Fay hattı sorun değildir Türkiye'de. Pay hattı sorunudur, pay hattı!" ifadelerini kullanmıştı.

Son günlerde, Yılmaz Özdil'in Bodrum'da lüks bir villası olduğu ve villanın imar konusunda sıkıntılı olduğu ortaya çıktı.

Özdil'in, ofis yaptırdığını söyleyerek yapısını villaya dönüştürdüğü iddiası gündemde.

 

YERDEN YERE VURDUĞU KANUNDAN FAYDALANDI

Konuyla ilgili henüz açıklama yapmayan Yılmaz Özdil'in, ofisten villaya dönüştürdüğü yapısı için İmar Barışı kanunundan yararlandığı ortaya çıktı.

Yılmaz Özdil'in eşinin üzerine gösterdiği villanın fotoğrafları da sosyal medyada paylaşıldı.

 

DENİZE SIFIR, 7 MİLYON DOLAR

Denize sıfır konumda yer alan Yılmaz Özdil'in lüks villasının, piyasa değeri ise 7 milyon dolar seviyesinde.

7 milyon dolar, günün kuruyla hesaplandığında 49 milyon lira yapıyor.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.