YANLIŞLIKLA 1. DÜNYA SAVAŞINDAN KALMA BOMBAYI PATLATTI

19.10.2021 - 11:28, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 659+ kez okundu.
 

YANLIŞLIKLA 1. DÜNYA SAVAŞINDAN KALMA BOMBAYI PATLATTI

Lidiia Makarchuk ve Norbert Varga adlı yeni evli çiftin balayında yaktıkları kamp ateşi, Birinci Dünya Savaşı'ndan kalma bombayı patlattı. Yaşanan olayda Makarchuk'un kardeşi yaşamını yitirdi.

İngiltere’nin Berkshire bölgesinde yaşayan Lidiia Makarchuk (31), Norbert Varga (43) ile evlenerek balayı için Ukrayna’nın Macaristan sınırındaki Karpat Dağları’na gitti. Dağda kamp kuran Ukraynalı Makarchuk, ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte sohbet edip, çay içerken aniden büyük bir patlama meydana geldi.   KARDEŞİ ÖLDÜ, KENDİSİ AĞIR YARALANDI Kardeşi patlama sonucu ölürken, vücuduna şarapnel parçaları isabet eden Makarchuk ise ağır şekilde yaralandı. Elleri ve bacakları parçalanan gelin, gelecek ayın sonuna kadar hastanede tedavi görecek. Makarchuk'ın daha sonra Macaristan’a geçip göz tedavisi olması, akabinde de İngiltere’ye dönmesi bekleniyor.   BİRİNCİ DÜNYA SAVAŞI'NDAN KALMA BİR BOMBA NEDEN OLDU Herhangi bir sigortası olmayan kadını çok sayıda ameliyat ve büyük masraflar bekliyor. Patlamaya Birinci Dünya Savaşı’ndan kalma bir bombanın neden olduğu öğrenilirken bombanın, kampta yakılan ateş dolayısıyla patladığı sanılıyor.
Lidiia Makarchuk ve Norbert Varga adlı yeni evli çiftin balayında yaktıkları kamp ateşi, Birinci Dünya Savaşı'ndan kalma bombayı patlattı. Yaşanan olayda Makarchuk'un kardeşi yaşamını yitirdi.

İngiltere’nin Berkshire bölgesinde yaşayan Lidiia Makarchuk (31), Norbert Varga (43) ile evlenerek balayı için Ukrayna’nın Macaristan sınırındaki Karpat Dağları’na gitti.

Dağda kamp kuran Ukraynalı Makarchuk, ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte sohbet edip, çay içerken aniden büyük bir patlama meydana geldi.

 

KARDEŞİ ÖLDÜ, KENDİSİ AĞIR YARALANDI
Kardeşi patlama sonucu ölürken, vücuduna şarapnel parçaları isabet eden Makarchuk ise ağır şekilde yaralandı.

Elleri ve bacakları parçalanan gelin, gelecek ayın sonuna kadar hastanede tedavi görecek.

Makarchuk'ın daha sonra Macaristan’a geçip göz tedavisi olması, akabinde de İngiltere’ye dönmesi bekleniyor.

 

BİRİNCİ DÜNYA SAVAŞI'NDAN KALMA BİR BOMBA NEDEN OLDU

Herhangi bir sigortası olmayan kadını çok sayıda ameliyat ve büyük masraflar bekliyor.

Patlamaya Birinci Dünya Savaşı’ndan kalma bir bombanın neden olduğu öğrenilirken bombanın, kampta yakılan ateş dolayısıyla patladığı sanılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.