Yalova'da dans eğitmeni kadın evinde ölü bulundu

04.11.2019 - 23:20, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:36 1820+ kez okundu.
 

Yalova'da dans eğitmeni kadın evinde ölü bulundu

Yalova'da dans eğitmeni olarak çalışan 22 yaşındaki Gülcan Işık evinde ölü bulundu. Genç kadının ölüm nedeni araştırılıyor.

Yalova'da spor merkezinde dans eğitmeni olarak çalışan kadın evinde ölü bulundu. Alınan bilgiye göre, Fatih Mahallesi'nde yaşayan 22 yaşındaki Gülcan Işık'tan haber alamayan yakınları, durumu polise bildirdi. Eve giden polis ekipleri, Işık'ı hareketsiz halde buldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Işık'ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Vücudunda darp ya da yara izine rastlanmayan Işık'ın cesedi, savcının incelemesinin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Işık'ın kentteki bir spor merkezinde dans eğitmeni olarak çalıştığı öğrenildi.
Yalova'da dans eğitmeni olarak çalışan 22 yaşındaki Gülcan Işık evinde ölü bulundu. Genç kadının ölüm nedeni araştırılıyor.

Yalova'da spor merkezinde dans eğitmeni olarak çalışan kadın evinde ölü bulundu.

Alınan bilgiye göre, Fatih Mahallesi'nde yaşayan 22 yaşındaki Gülcan Işık'tan haber alamayan yakınları, durumu polise bildirdi.

Eve giden polis ekipleri, Işık'ı hareketsiz halde buldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Işık'ın hayatını kaybettiğini tespit etti.

Vücudunda darp ya da yara izine rastlanmayan Işık'ın cesedi, savcının incelemesinin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Işık'ın kentteki bir spor merkezinde dans eğitmeni olarak çalıştığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.