Yakalayın şu onun bunun çocuğunu....

02.07.2020 - 19:47, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1335+ kez okundu.
 

Yakalayın şu onun bunun çocuğunu....

Sosyal medyadaki düzenleme sinyalinin ardından bir şahıs, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, rahmetli annesine ağır küfürler ederek, skandal tehditler savurdu.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın sosyal medya platformlarındaki düzensizliğe işaret ederek yaptığı açıklamaların ardından sosyal medyanın kapatılacağı yönünde algı yapılmaya başlandı. Sosyal medya uygulamalarının kapatılması değil, tam aksine bu platformların Türkiye Cumhuriyeti'nin kanunlarına uygun davranması amaçlanıyor. Düzenleme sinyalinin ardından ise sosyal medyada skandal bir video dolaşıma sokuldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve rahmetli annesine ağıza alınmayacak küfürler savuran şahıs, şu skandal tehditleri savurdu: "Sen nereyi kapatırsan kapat, 7 ceddini de kapatsan, tek sen değil, korumalarına kadar, bir gece ansızın biz sizin yatak odanıza gireceğiz. Uyuyamadığın bir gece yatak odandan seni alacağız. Ben senin celladın olmaya ben talibim. Bunu da hiç kimseye bırakmak istemiyorum. Senin hiçbir mezarın olmayacak. Dünyaya ibret-i alem için günlerce vinçte asılı kalacaksın. Hepinizi sıradan geçireceğiz. Hiçbir neslin kalmayacak. 18 yaş üstü, imza yetkisi olan bütün alayını sıfırlayacağız. Tarih bile seni konuşmaya kalkamayacak." Şahıs hakkında yetkili mercilerin harekete geçmesi bekleniyor.
Sosyal medyadaki düzenleme sinyalinin ardından bir şahıs, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, rahmetli annesine ağır küfürler ederek, skandal tehditler savurdu.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın sosyal medya platformlarındaki düzensizliğe işaret ederek yaptığı açıklamaların ardından sosyal medyanın kapatılacağı yönünde algı yapılmaya başlandı. Sosyal medya uygulamalarının kapatılması değil, tam aksine bu platformların Türkiye Cumhuriyeti'nin kanunlarına uygun davranması amaçlanıyor.

Düzenleme sinyalinin ardından ise sosyal medyada skandal bir video dolaşıma sokuldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve rahmetli annesine ağıza alınmayacak küfürler savuran şahıs, şu skandal tehditleri savurdu:

"Sen nereyi kapatırsan kapat, 7 ceddini de kapatsan, tek sen değil, korumalarına kadar, bir gece ansızın biz sizin yatak odanıza gireceğiz. Uyuyamadığın bir gece yatak odandan seni alacağız. Ben senin celladın olmaya ben talibim. Bunu da hiç kimseye bırakmak istemiyorum. Senin hiçbir mezarın olmayacak. Dünyaya ibret-i alem için günlerce vinçte asılı kalacaksın. Hepinizi sıradan geçireceğiz. Hiçbir neslin kalmayacak. 18 yaş üstü, imza yetkisi olan bütün alayını sıfırlayacağız. Tarih bile seni konuşmaya kalkamayacak."

Şahıs hakkında yetkili mercilerin harekete geçmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.