Yakalayana 10 milyon dolar ödül verilecek

11.04.2020 - 11:25, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1324+ kez okundu.
 

Yakalayana 10 milyon dolar ödül verilecek

Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanlığı, Irak'taki Hizbullah'ın üst düzey komutanı Muhammed el-Kawtharani hakkında bilgi verenler için 10 milyon dolar ödül verileceğini duyurdu.

ABD Dışişleri Bakanlığı, Hizbullah'ın Irak lideri Muhammed el-Kawtharani hakkında ABD ile bilgi paylaşımı yapacak olan kişi ve kişilere 10 milyon dolar ödül verileceğini açıkladı. Ödülün Kavtarani'nin faaliyeti, bağlantıları ve tanıdıkları hakkında bilgi verilmesi karşılığında verileceği duyuruldu.   "Hizbullah'ın Irak'taki varlığını ilerletti" Muhammed el-Kawtharani'nin daha önce öldürülen İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani tarafından organize edilen İran'la ilişkili grupların siyasi koordinasyonunu devraldığı belirtilen açıklamada Kawtharani'nin, ABD'nin diplomatik temsilciliklerine saldırı düzenlemek ve organize suç şebekesi kurmakla suçlanan grupları koordine ettiği ve yerel terör grupları dahil olmak üzere Hizbullah'ın Irak'taki çalışmalarını ve varlığını ilerlettiği açıklandı.
Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanlığı, Irak'taki Hizbullah'ın üst düzey komutanı Muhammed el-Kawtharani hakkında bilgi verenler için 10 milyon dolar ödül verileceğini duyurdu.

ABD Dışişleri Bakanlığı, Hizbullah'ın Irak lideri Muhammed el-Kawtharani hakkında ABD ile bilgi paylaşımı yapacak olan kişi ve kişilere 10 milyon dolar ödül verileceğini açıkladı. Ödülün Kavtarani'nin faaliyeti, bağlantıları ve tanıdıkları hakkında bilgi verilmesi karşılığında verileceği duyuruldu.

 

"Hizbullah'ın Irak'taki varlığını ilerletti"

Muhammed el-Kawtharani'nin daha önce öldürülen İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani tarafından organize edilen İran'la ilişkili grupların siyasi koordinasyonunu devraldığı belirtilen açıklamada Kawtharani'nin, ABD'nin diplomatik temsilciliklerine saldırı düzenlemek ve organize suç şebekesi kurmakla suçlanan grupları koordine ettiği ve yerel terör grupları dahil olmak üzere Hizbullah'ın Irak'taki çalışmalarını ve varlığını ilerlettiği açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.