Vatandaşın paralarını havaya saçıyor!

23.02.2020 - 18:52, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1560+ kez okundu.
 

Vatandaşın paralarını havaya saçıyor!

CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Taksim Meydanı'na, "Kavuşma Durağı" adıyla kurduğu geçici sergi platformunun, İstanbul 2 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu'nun kararı doğrultusunda, sökümüne başlandı.   Öğleden sonra Taksim Meydanı'na gelen İBB ekipleri önce serginin çevresini bariyerlerle kapattı. Ardından ise sergi platformunun söküm işlemleri başladı.   İBB'nin ulaşım zamları ile aynı zamana denk gelen ve 652 bin lira bedelle ihale edilen geçici sergi platformu, Taksim Meydanı'nda 253 metrekarelik alana kurulmuştu. Açık alanı merdivenli bir oturma düzeni ile tasarlanan yapının kapalı alan ise sergilerin yapılabileceği şekilde dizayn edildi.   Platformda İstanbul Araştırmaları Enstitüsü ile ortak yürütülen çalışma kapsamında "İstanbul'un Kalbi Taksim" isimli sergi gerçekleştirilecekti.   İmamoğlu faturayı millete kesti Seçildiği günden bu yana dikiş tutturamayan ve "beceriksiz" bir yönetim sergileyen CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 652 bin TL'lik faturayı vatandaşa kesti. İstanbul'u 652 bin TL zarara sokan İmamoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Kavuşma Durağı'nın Taksim mesaisi bugün sona eriyor. Kavuşmak güzeldir. Elbet bir gün buluşacağız. Çok yakında..." diyerek pişkinliğini bir kez daha ortaya koydu.

CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Taksim Meydanı'na, "Kavuşma Durağı" adıyla kurduğu geçici sergi platformunun, İstanbul 2 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu'nun kararı doğrultusunda, sökümüne başlandı.

 

Öğleden sonra Taksim Meydanı'na gelen İBB ekipleri önce serginin çevresini bariyerlerle kapattı. Ardından ise sergi platformunun söküm işlemleri başladı.

 

İBB'nin ulaşım zamları ile aynı zamana denk gelen ve 652 bin lira bedelle ihale edilen geçici sergi platformu, Taksim Meydanı'nda 253 metrekarelik alana kurulmuştu. Açık alanı merdivenli bir oturma düzeni ile tasarlanan yapının kapalı alan ise sergilerin yapılabileceği şekilde dizayn edildi.

 

Platformda İstanbul Araştırmaları Enstitüsü ile ortak yürütülen çalışma kapsamında "İstanbul'un Kalbi Taksim" isimli sergi gerçekleştirilecekti.

 

İmamoğlu faturayı millete kesti
Seçildiği günden bu yana dikiş tutturamayan ve "beceriksiz" bir yönetim sergileyen CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 652 bin TL'lik faturayı vatandaşa kesti. İstanbul'u 652 bin TL zarara sokan İmamoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Kavuşma Durağı'nın Taksim mesaisi bugün sona eriyor. Kavuşmak güzeldir. Elbet bir gün buluşacağız. Çok yakında..." diyerek pişkinliğini bir kez daha ortaya koydu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.