Van'da, et kolilerinden 355 kilo eroin çıktı

23.05.2020 - 12:12, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2056+ kez okundu.
 

Van'da, et kolilerinden 355 kilo eroin çıktı

Narkotik ekiplerince et entegre tesisinde yapılan aramada, etlerin altına gizlenmiş 355 kilo 680 gram eroin ele geçirildi.

Van Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Tuşba ilçesinde bulunan et entegre parçalama ve paketleme tesisine operasyon düzenledi. 355 KİLO 680 GRAM EROİNE EL KONULDU Operasyonda, narkotik köpeği "Zeus"la yapılan aramada, narkotik köpeğinin koku almasını engellemek için etlerin altına gizlenmiş 687 paket 355 kilo 680 gram eroin bulundu. Ekipler, ele geçirilen uyuşturucuyla "Evde kal dedik" yazarak vatandaşları da koronaya karşı uyardı. Uyuşturucuyla ilgili gözaltına alınan V.Ö. ile F.K'nin emniyetteki işlemleri devam ediyor.  
Narkotik ekiplerince et entegre tesisinde yapılan aramada, etlerin altına gizlenmiş 355 kilo 680 gram eroin ele geçirildi.

Van Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Tuşba ilçesinde bulunan et entegre parçalama ve paketleme tesisine operasyon düzenledi.

355 KİLO 680 GRAM EROİNE EL KONULDU

Operasyonda, narkotik köpeği "Zeus"la yapılan aramada, narkotik köpeğinin koku almasını engellemek için etlerin altına gizlenmiş 687 paket 355 kilo 680 gram eroin bulundu.

Ekipler, ele geçirilen uyuşturucuyla "Evde kal dedik" yazarak vatandaşları da koronaya karşı uyardı. Uyuşturucuyla ilgili gözaltına alınan V.Ö. ile F.K'nin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.