Vali değil sanki Mafia Babası..

24.11.2019 - 23:02, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:36 1161+ kez okundu.
 

Vali değil sanki Mafia Babası..

Konya'da kutlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde kent valisi Cüneyit Orhan Toprak, konuşma yapacağı sırada karşısında bacak bacak üstüne atarak oturan bir öğretmene sert çıktı.

24 Kasım Öğretmenler Günü'ne, Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak damgasını vurdu. Konya'da düzenlenen bir programa katılan Vali Toprak, konuşma yapacağı sırada bir öğretmenin bacak bacak üzerine atmış vaziyette olduğunu gördü. SALON BUZ KESTİ Bu duruma sinirlenen Toprak, "Sen öğretmen misin birader? Öğretmen gibi otur da bir görelim." dedi. Valinin bu tavrının ardından salon adeta buz kesti.   "EĞİTİM ORDUSUNU RENCİDE EDİYORSUN" Öğretmene yönelik eleştirisini sürdüren Vali Toprak, "Böyle güzel bir günde, güzel hareketlerle karşılanmak isteriz. Ayağını dikip valinin karşısında oturmak da ne? Bu kadar eğitim ordusunu geliyorsun burada rencide ediyorsun. Laf ile Öğretmenler Günü kutluyoruz, olmaz." dedi. Vali Cüneyit Orhan Toprak'ın konuşmasına salondakiler de korku ve endişe ile alkışlarla destek verdi.
Konya'da kutlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde kent valisi Cüneyit Orhan Toprak, konuşma yapacağı sırada karşısında bacak bacak üstüne atarak oturan bir öğretmene sert çıktı.

24 Kasım Öğretmenler Günü'ne, Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak damgasını vurdu.

Konya'da düzenlenen bir programa katılan Vali Toprak, konuşma yapacağı sırada bir öğretmenin bacak bacak üzerine atmış vaziyette olduğunu gördü.

SALON BUZ KESTİ

Bu duruma sinirlenen Toprak, "Sen öğretmen misin birader? Öğretmen gibi otur da bir görelim." dedi.

Valinin bu tavrının ardından salon adeta buz kesti.

 

"EĞİTİM ORDUSUNU RENCİDE EDİYORSUN"

Öğretmene yönelik eleştirisini sürdüren Vali Toprak, "Böyle güzel bir günde, güzel hareketlerle karşılanmak isteriz. Ayağını dikip valinin karşısında oturmak da ne? Bu kadar eğitim ordusunu geliyorsun burada rencide ediyorsun. Laf ile Öğretmenler Günü kutluyoruz, olmaz." dedi.

Vali Cüneyit Orhan Toprak'ın konuşmasına salondakiler de korku ve endişe ile alkışlarla destek verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.