Uyuşturucu ticaretinde Diyarbakır dan sonra lider İzmir

22.06.2020 - 12:09, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1742+ kez okundu.
 

Uyuşturucu ticaretinde Diyarbakır dan sonra lider İzmir

Ormanlık arazide yapılan denetimde, yüklü miktarda Hint keneviri bulunarak imha edildi.

Son günlerde uyuşturucu ile mücadelede denetimlerini arttıran İzmir İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Beydağ İlçesi Eğridere Mahallesi'nde bulunan ormanlık arazide tarama yaptı. Yapılan taramada, çalılık ve orman arazisi içinde ekili vaziyette bakımları yapılmış, boyları yaklaşık 30-40 santimetre arasında değişen 1.235 kök Hint keneviri ele geçirildi.   KENEVİRLER İMHA EDİLDİ Ele geçirilen Hint kenevirlerini söken jandarma ekipleri, kenevirleri yakarak imha etti. Olayla ilgili şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.
Ormanlık arazide yapılan denetimde, yüklü miktarda Hint keneviri bulunarak imha edildi.

Son günlerde uyuşturucu ile mücadelede denetimlerini arttıran İzmir İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Beydağ İlçesi Eğridere Mahallesi'nde bulunan ormanlık arazide tarama yaptı.

Yapılan taramada, çalılık ve orman arazisi içinde ekili vaziyette bakımları yapılmış, boyları yaklaşık 30-40 santimetre arasında değişen 1.235 kök Hint keneviri ele geçirildi.

 

KENEVİRLER İMHA EDİLDİ
Ele geçirilen Hint kenevirlerini söken jandarma ekipleri, kenevirleri yakarak imha etti.

Olayla ilgili şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.