Üvey babasını öldürdü

CİNAYET 20.10.2020 - 12:20, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1284+ kez okundu.
 

Üvey babasını öldürdü

Güvenlik kameralarından tespit edilen katil zanlısı, emniyetteki ifadesinde cinayeti itiraf etti. 19 yaşındaki zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İstanbul’un Bahçelievler ilçesi Siyavuşpaşa Mahallesi Çamlık Caddesi'ndeki bir kuaförün önünde 13 Ekim'de, 45 yaşındaki Haydar M.K.'nin öldürülmesi üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, olayı maktulün imam nikahlı eşinden olan 19 yaşındaki çocuğu Yusuf Cemal S.'nin gerçekleştirdiğini tespit etti. Takibini sürdüren ekipler, şüpheliyi Beyoğlu'nda gözaltına aldı.   ANNESİNE ŞİDDET UYGULADIĞI İÇİN ÖLDÜRDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ Emniyette ifadesi alınan şüphelinin, babasının annesine şiddet uyguladığını, daha önce de aralarında bu nedenle tartışma yaşandığını, cinayeti de bu nedeniyle işlediğini söylediği öğrenildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Güvenlik kameralarından tespit edilen katil zanlısı, emniyetteki ifadesinde cinayeti itiraf etti. 19 yaşındaki zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İstanbul’un Bahçelievler ilçesi Siyavuşpaşa Mahallesi Çamlık Caddesi'ndeki bir kuaförün önünde 13 Ekim'de, 45 yaşındaki Haydar M.K.'nin öldürülmesi üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, olayı maktulün imam nikahlı eşinden olan 19 yaşındaki çocuğu Yusuf Cemal S.'nin gerçekleştirdiğini tespit etti.

Takibini sürdüren ekipler, şüpheliyi Beyoğlu'nda gözaltına aldı.

 

ANNESİNE ŞİDDET UYGULADIĞI İÇİN ÖLDÜRDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ
Emniyette ifadesi alınan şüphelinin, babasının annesine şiddet uyguladığını, daha önce de aralarında bu nedenle tartışma yaşandığını, cinayeti de bu nedeniyle işlediğini söylediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.