Usluba bak sanki Mafia babası: İthamlarını ve hakaretlerini unutmayız

01.02.2021 - 16:51, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1877+ kez okundu.
 

Usluba bak sanki Mafia babası: İthamlarını ve hakaretlerini unutmayız

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, partiden ayrılan 3 milletvekiliyle ilgili "Giderken partimize ve partililerimize yönelttikleri ithamları ve ettikleri hakaretleri asla unutmayız." ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ile ilgili basın toplantısı yaptı. Öztrak, konuşmasında CHP’den istifa eden 3 milletvekili hakkında sorulan soruyu yanıtladı.   "YÖNELTTİKLERİ İTHAMLARI VE HAKARETLERİNİ ASLA KABUL ETMEYİZ" CHP’den istifa eden CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, CHP Yalova Milletvekili Özcan Özel, CHP Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy’un CHP’ye yaptıkları ithamları kabul etmediklerini belirten Parti Sözcüsü Öztrak, "Ben herkese şunu açık seçik söyleyeyim. Kimsenin şüphesi olmasın. Sel gider kum kalır. Kişiler gelir geçer. CHP ve Cumhuriyetimiz ilelebet payidar olmaya devam eder. İstifa tek taraflı bir müessesedir. İstifa partimizden ayrılan arkadaşların takdiridir. Ama tam da partimiz iktidara yürürken, vefa duygusunu unutup, giderken partimize ve partililerimize yönelttikleri ithamları ve ettikleri hakaretleri, asla kabul etmeyiz. Bunları da asla unutmayız. Ayrıca hem parti içinde kalıp hem de yeni partisinin tüzüğünü, programının hazır olduğunu söyleyenlerin açıklamalarını da etik bulmadığımızı da buradan belirtmek isterim. Bu siyasi ahlakla bağdaşmıyor. Hep söylüyoruz milletimiz herkesin ne yaptığını görüyor, notunu da veriyor" ifadelerini kullandı.
CHP Sözcüsü Faik Öztrak, partiden ayrılan 3 milletvekiliyle ilgili "Giderken partimize ve partililerimize yönelttikleri ithamları ve ettikleri hakaretleri asla unutmayız." ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ile ilgili basın toplantısı yaptı.

Öztrak, konuşmasında CHP’den istifa eden 3 milletvekili hakkında sorulan soruyu yanıtladı.

 

"YÖNELTTİKLERİ İTHAMLARI VE HAKARETLERİNİ ASLA KABUL ETMEYİZ"
CHP’den istifa eden CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, CHP Yalova Milletvekili Özcan Özel, CHP Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy’un CHP’ye yaptıkları ithamları kabul etmediklerini belirten Parti Sözcüsü Öztrak, "Ben herkese şunu açık seçik söyleyeyim. Kimsenin şüphesi olmasın. Sel gider kum kalır. Kişiler gelir geçer. CHP ve Cumhuriyetimiz ilelebet payidar olmaya devam eder. İstifa tek taraflı bir müessesedir. İstifa partimizden ayrılan arkadaşların takdiridir. Ama tam da partimiz iktidara yürürken, vefa duygusunu unutup, giderken partimize ve partililerimize yönelttikleri ithamları ve ettikleri hakaretleri, asla kabul etmeyiz. Bunları da asla unutmayız. Ayrıca hem parti içinde kalıp hem de yeni partisinin tüzüğünü, programının hazır olduğunu söyleyenlerin açıklamalarını da etik bulmadığımızı da buradan belirtmek isterim. Bu siyasi ahlakla bağdaşmıyor. Hep söylüyoruz milletimiz herkesin ne yaptığını görüyor, notunu da veriyor" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.