Ülkemizde Anayasa Mahkemesi Neden Görevini Yapmıyor

12.06.2022 - 23:37, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1660+ kez okundu.
 

Ülkemizde Anayasa Mahkemesi Neden Görevini Yapmıyor

HDP Batman Milletvekili Ayşe Başaran ve Feleknas Uca, Kadıköy'de PKK elebaşı Abdullah Öcalan'a destek yürüyüşüne müdahale eden polisle hakaret edip tehdit etti.

Kahraman Mehmetçik'in PKK terör örgütüne karşı başarılı mücadelesi devam diyor. Dağdaki PKK'lı terörist sayısı azalsa da şehirlerdeki sempatizanları rahat durmuyor. Bebek katili Abdullah Öcalan için destek yürüyüşü düzenleyen terör örgütünün siyasi kanadı HDP günler öncesinden başlayan çağrılar sonucu bugün Kadıköy'de toplandı. Öcalan lehine sloganlar atan gruba polis müdahale etti. Gruba liderlik eden HDP Batman Milletvekili Ayşe Başaran ve HDP Batman Milletvekili Feleknas Uca dokunulmazlıklarını PKK sempatizanalrına siper etmeye çalıştı. Polise hakaret ve tehditler savurdular İki vekil polislerle tartışarak polis amirlerine hakaret ve tehditler savurdu. "Papucumun polisi" Başaran ve Uca polislere, "Çete başı, mafya, terbiyesiz ahlaksız. Hesap vereceksiniz. Gideceksiniz. Kürt kadınlarına saygı duymayı öğreneceksin. Papucumun polisi." diye bağırdı. "Yargılanacaksınız" Başaran, olayı takip eden basına kendilerine müdahale eden polislerin yargılanacağını söyledi
HDP Batman Milletvekili Ayşe Başaran ve Feleknas Uca, Kadıköy'de PKK elebaşı Abdullah Öcalan'a destek yürüyüşüne müdahale eden polisle hakaret edip tehdit etti.

Kahraman Mehmetçik'in PKK terör örgütüne karşı başarılı mücadelesi devam diyor.

Dağdaki PKK'lı terörist sayısı azalsa da şehirlerdeki sempatizanları rahat durmuyor.

Bebek katili Abdullah Öcalan için destek yürüyüşü düzenleyen terör örgütünün siyasi kanadı HDP günler öncesinden başlayan çağrılar sonucu bugün Kadıköy'de toplandı.

Öcalan lehine sloganlar atan gruba polis müdahale etti.

Gruba liderlik eden HDP Batman Milletvekili Ayşe Başaran ve HDP Batman Milletvekili Feleknas Uca dokunulmazlıklarını PKK sempatizanalrına siper etmeye çalıştı.

Polise hakaret ve tehditler savurdular
İki vekil polislerle tartışarak polis amirlerine hakaret ve tehditler savurdu.

"Papucumun polisi"
Başaran ve Uca polislere, "Çete başı, mafya, terbiyesiz ahlaksız. Hesap vereceksiniz. Gideceksiniz. Kürt kadınlarına saygı duymayı öğreneceksin. Papucumun polisi." diye bağırdı.

"Yargılanacaksınız"
Başaran, olayı takip eden basına kendilerine müdahale eden polislerin yargılanacağını söyledi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.