Türkiye düşmanı CHP'li Ermenistana destek verdi

27.09.2020 - 23:32, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1425+ kez okundu.
 

Türkiye düşmanı CHP'li Ermenistana destek verdi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ünal Çeviköz, katıldığı bir programda Türkiye'nin Azerbaycan'a silah yardımı yaptığını ve cihatçı grupları yönlendirdiğini iddia etti.

Habertürk ekranlarına konuk olan CHP Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Ünal Çeviköz, Türkiye ve Azerbaycan üzerinden mesnetsiz açıklamalarda bulundu. CHP'Lİ ÇEVİKÖZ'DEN ÇİRKİN İDDİA Kardeş ülke Azerbaycan'ın içinde bulunduğu zor durumda bile muhalefet etmekten geri durmayan CHP'li Çeviköz, Türkiye'nin yaşanan çatışmaya müdahil olduğu yönünde bilgisi olduğunu söyledi.   CHP'li Başkan Yardımdıcısı "Maalesef gelen haberlerde, Türkiye'den Azerbaycan'a silah yardımı yapıldığı ve söylentilere göre cihatçı grupların da Azerbaycan'a gönderildiği ifade ediliyor." ifadelerini kullandı. Ünal Çeviköz'ün kullandığı bu ifadeler sosyal medyada da büyük tepki topladı.  
CHP Genel Başkan Yardımcısı Ünal Çeviköz, katıldığı bir programda Türkiye'nin Azerbaycan'a silah yardımı yaptığını ve cihatçı grupları yönlendirdiğini iddia etti.

Habertürk ekranlarına konuk olan CHP Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Ünal Çeviköz, Türkiye ve Azerbaycan üzerinden mesnetsiz açıklamalarda bulundu.

CHP'Lİ ÇEVİKÖZ'DEN ÇİRKİN İDDİA
Kardeş ülke Azerbaycan'ın içinde bulunduğu zor durumda bile muhalefet etmekten geri durmayan CHP'li Çeviköz, Türkiye'nin yaşanan çatışmaya müdahil olduğu yönünde bilgisi olduğunu söyledi.

 

CHP'li Başkan Yardımdıcısı "Maalesef gelen haberlerde, Türkiye'den Azerbaycan'a silah yardımı yapıldığı ve söylentilere göre cihatçı grupların da Azerbaycan'a gönderildiği ifade ediliyor." ifadelerini kullandı.

Ünal Çeviköz'ün kullandığı bu ifadeler sosyal medyada da büyük tepki topladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.