Türkiye bozguna uğrattı, Ruslar 180 km uzağa kaçırdı!

27.06.2020 - 16:52, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1280+ kez okundu.
 

Türkiye bozguna uğrattı, Ruslar 180 km uzağa kaçırdı!

Libya'daki Cufra üssüne yerleşen Rus savaş uçakları ve ağır silahlarının en net fotoğrafları yayınlandı, görüntülerde bir detay gözlerden kaçmadı.

Türkiye'nin sahaya inmesiyle savaş ağası General Halife Hafter milisleri ve Rus paralı askerler Wagner Grubu bozguna uğrarken, Rusya'nın üslendiği yeni noktanın detayları ortaya çıktı. ABD'nin başkenti Washington'da bulunan düşünce kuruluşu CSIS (Center for Strategic and International Studies), Libya'da savaş ağası Hafter'i destekleyen Rusya'nın Kuzey Afrika ülkesinde genişleyen askeri izlerini analiz etti. ABD ordusunun Afrika Kuvvetleri Komutanlığı (AFRICOM), Rusya'nın Libya'daki El Cufra ve El Kadim üslerine gönderdiği savaş uçaklarının fotoğraflarını yayınladı. Söz konusu üslere konuşlanan 14 jet arasında Su-24 saldırı, MiG-29 avcı ve Su-35 önleme savaş uçağı da var.
Libya'daki Cufra üssüne yerleşen Rus savaş uçakları ve ağır silahlarının en net fotoğrafları yayınlandı, görüntülerde bir detay gözlerden kaçmadı.

Türkiye'nin sahaya inmesiyle savaş ağası General Halife Hafter milisleri ve Rus paralı askerler Wagner Grubu bozguna uğrarken, Rusya'nın üslendiği yeni noktanın detayları ortaya çıktı.



ABD'nin başkenti Washington'da bulunan düşünce kuruluşu CSIS (Center for Strategic and International Studies), Libya'da savaş ağası Hafter'i destekleyen Rusya'nın Kuzey Afrika ülkesinde genişleyen askeri izlerini analiz etti.



ABD ordusunun Afrika Kuvvetleri Komutanlığı (AFRICOM), Rusya'nın Libya'daki El Cufra ve El Kadim üslerine gönderdiği savaş uçaklarının fotoğraflarını yayınladı.


Söz konusu üslere konuşlanan 14 jet arasında Su-24 saldırı, MiG-29 avcı ve Su-35 önleme savaş uçağı da var.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.