Türk Bayrağını yırtarak yere atan ŞEREFSİZ yakalandı

GÜNDEM 28.07.2020 - 11:56, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1302+ kez okundu.
 

Türk Bayrağını yırtarak yere atan ŞEREFSİZ yakalandı

Gece yarısı yolda yürürken gördüğü Türk bayrağını çekip yere savuran Tarkan H., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Görüntüler İstanbul Şile'den... Üsküdar Caddesi üzerine yürüyen iki kişiden biri, gördüğü Türk bayrağını çekip yere attı. Arkalarından olayı gören bir kişi ise Türk bayrağını katlayıp yerden kaldırdı. Güvenlik kameralarına yansıyan olayı araştıran polis ekipleri şüphelinin yerini tespit etti.   TUTUKLAMA KARARI Kumbaba Mahallesi'ndeki evinde gözaltına alınan 49 yaşındaki Tarkan H., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Görüntüde Türk bayrağını yere atan Tarkan H.'nin yanındaki kişinin Ramazan E. olduğu ve ifadesinin alındığı öğrenildi.
Gece yarısı yolda yürürken gördüğü Türk bayrağını çekip yere savuran Tarkan H., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Görüntüler İstanbul Şile'den... Üsküdar Caddesi üzerine yürüyen iki kişiden biri, gördüğü Türk bayrağını çekip yere attı. Arkalarından olayı gören bir kişi ise Türk bayrağını katlayıp yerden kaldırdı.

Güvenlik kameralarına yansıyan olayı araştıran polis ekipleri şüphelinin yerini tespit etti.

 

TUTUKLAMA KARARI
Kumbaba Mahallesi'ndeki evinde gözaltına alınan 49 yaşındaki Tarkan H., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Görüntüde Türk bayrağını yere atan Tarkan H.'nin yanındaki kişinin Ramazan E. olduğu ve ifadesinin alındığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.