Türbe yalamayı unutan İranlı Vekil öldü

01.03.2020 - 13:49, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2358+ kez okundu.
 

Türbe yalamayı unutan İranlı Vekil öldü

İran devletinin aldığı tedbirlerin yetersiz kalmasından dolayı bir milletvekili yaşamını yitirdi.

İran'da rejimin gizli tutmasından dolayı hızla yayılan coronavirus ülkeyi neredeyse rehin almış durumda. Bütün şehirlere yayılan Coronavirus, öldürücü olmaya devam ediyor. İran Sağlık Bakanlığı’nın önleme çabaları yetersiz olmasından dolayı hızla yayılan virüsün öldürücü etkisi de artıyor. Ülkenin en büyük petrol ve liman şehri olan Bender Abas’ta ta virüsün yayılması, ülke ekonomisini çökme noktasına getirdi. Son olarak İran Gilan ili Eşrefiye bölgesi milletvekilinin Coronavirus sebebiyle hayatını kaybettiği öğrenildi. İran, bu konuda henüz resmi açıklama yapmadı.
İran devletinin aldığı tedbirlerin yetersiz kalmasından dolayı bir milletvekili yaşamını yitirdi.

İran'da rejimin gizli tutmasından dolayı hızla yayılan coronavirus ülkeyi neredeyse rehin almış durumda. Bütün şehirlere yayılan Coronavirus, öldürücü olmaya devam ediyor. İran Sağlık Bakanlığı’nın önleme çabaları yetersiz olmasından dolayı hızla yayılan virüsün öldürücü etkisi de artıyor. Ülkenin en büyük petrol ve liman şehri olan Bender Abas’ta ta virüsün yayılması, ülke ekonomisini çökme noktasına getirdi.

Son olarak İran Gilan ili Eşrefiye bölgesi milletvekilinin Coronavirus sebebiyle hayatını kaybettiği öğrenildi. İran, bu konuda henüz resmi açıklama yapmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.