Tunç Soyer PKKHDP’ya salon tahsis etti

GÜNDEM 07.04.2021 - 11:41, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2434+ kez okundu.
 

Tunç Soyer PKKHDP’ya salon tahsis etti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Tunç Soyer, HDP'ye des-teğini sürdürüyor.

Daha önce Türkiye'nin Gara şehitlerine ağladığı gün-lerde kendi makam oda-sının da bulunduğu İzmir Sanat binasında PKK elebaşı Abdullah Öca-lan'a övgüler düzülen toplantı için yer tah-sis eden Soyer, şimdi de HDP'yle yakın ilişkide olan HDK'ya (Halkların Demokratik Kongresi) İsmet İnönü Kültür Merkezi'ni tahsis etti.   9 NİSAN'DA YAPILACAK HDK sosyal medyadan belediyenin salonunda 9 Nisan'da yapacağı toplantıyı, "Ekonomik, kadın, özgürlükçü ve demokratik bir yeni yaşam için direnelim, örgütlenelim, meclisleşelim" sloganıyla duyurdu. HDK'nın İzmir Meclisi'nin 11. dönem il genel kurulunun bu toplantıda yapılacağı kaydedildi.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Tunç Soyer, HDP'ye des-teğini sürdürüyor.

Daha önce Türkiye'nin Gara şehitlerine ağladığı gün-lerde kendi makam oda-sının da bulunduğu İzmir Sanat binasında PKK elebaşı Abdullah Öca-lan'a övgüler düzülen toplantı için yer tah-sis eden Soyer, şimdi
de HDP'yle yakın ilişkide olan HDK'ya (Halkların Demokratik Kongresi) İsmet İnönü Kültür Merkezi'ni tahsis etti.

 

9 NİSAN'DA YAPILACAK
HDK sosyal medyadan belediyenin salonunda 9 Nisan'da yapacağı toplantıyı, "Ekonomik, kadın, özgürlükçü ve demokratik bir yeni yaşam için direnelim, örgütlenelim, meclisleşelim" sloganıyla duyurdu. HDK'nın İzmir Meclisi'nin 11. dönem il genel kurulunun bu toplantıda yapılacağı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.