Trump'ın yüzünün neden asık olduğu anlaşıldı

10.05.2020 - 11:40, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1942+ kez okundu.
 

Trump'ın yüzünün neden asık olduğu anlaşıldı

Bir toplantı sırasında ABD Başkanı Donald Trump'ın yüzünün asık olması dikkatlerden kaçmamıştı. Trump'ın, etrafındaki koronavirüs vakalarının artması nedeniyle moralinin bozuk olduğu öğrenildi.

Salgın döneminde ekonomik krizin virüsten daha fazla can kaybına yol açabileceği çıkışlarıyla gündeme gelen ABD Başkanı Donald Trump’ın (73) çevresinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan kişi sayısı artıyor. Beyaz Saray’da ilk Kovid-19 vakası hafta ortası Başkan Trump’ın yaverlerinden birinde tespit edildi. Beyaz Saray Sözcü Yardımcısı Hogan Gidley, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, “Beyaz Saray Sağlık Birimi, yerleşkede çalışan bir ordu mensubunun testinin pozitif çıktığını bildirdi. Başkan Trump ve Başkan Yardımcısı Mike Pence’e de test yapıldı ve sonuç negatif geldi” bilgisine yer verdi. Beyaz Saray’dan ikinci vaka haberi Başkan Yardımcısı Mike Pence’in sözcüsü Katie Miller (25) ile ilgili oldu. Beyaz Saray’da üst düzey toplantılara katılan, Trump’a erişimi olan Miller’ın testinin pozitif çıktığı bildirildi. Sözcü Miller, Trump’ın danışmanlarından Stephen Miller’ın da eşi. Katie Miller’da korona çıkması nedeniyle önceki gün Iowa’ya gitmeye hazırlanan Pence’in uçağında bulunan altı kişi olası bulaş nedeniyle uçaktan indirildi. Katie Miller, en son perşembe günü Melania ve Donald Trump çifti ile Pence ve eşinin de katıldığı, cemaat liderlerinin davetli olduğu Beyaz Saray’ın bahçesinde yapılan duaya katılmıştı. Gizli Servis’ten de 11 çalışanın koronaya yakalandığı belirtiliyor. Başkan Trump’ın kızı Ivanka Trump’ın asistanına da koronavirüs tanısı konulduğu bildirildi. CNN’in haberine göre, yaklaşık 2 aydır Ivanka Trump ile uzaktan çalışan asistanı hasltalığa yakalandı. Asistanın hastalığın herhangi bir belirtisini göstermediği belirtildi. Ivanka ile eşi Jared Kushner’in testinin ise negatif çıktığı kaydedildi. ABD’de ilaç ve aşıların onayından sorumlu Gıda ve İlaç Dairesi’nin (FDA) başkanı Stephen Hahn (60), kendisini gönüllü karantinaya aldığını açıkladı. Stephen Hahn’ın muhtemelen Sözcü Katie Miller ile teması olduğu belirtiliyor. ABD Başkanı Trump’ın Beyaz Saray'da üst düzey askeri yetkililer ve milli güvenlik ekibi ile yaptığı toplantıda, işte bu vakalar nedeniyle yüzünün asık olduğu öğrenildi.
Bir toplantı sırasında ABD Başkanı Donald Trump'ın yüzünün asık olması dikkatlerden kaçmamıştı. Trump'ın, etrafındaki koronavirüs vakalarının artması nedeniyle moralinin bozuk olduğu öğrenildi.

Salgın döneminde ekonomik krizin virüsten daha fazla can kaybına yol açabileceği çıkışlarıyla gündeme gelen ABD Başkanı Donald Trump’ın (73) çevresinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan kişi sayısı artıyor.

Beyaz Saray’da ilk Kovid-19 vakası hafta ortası Başkan Trump’ın yaverlerinden birinde tespit edildi.

Beyaz Saray Sözcü Yardımcısı Hogan Gidley, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, “Beyaz Saray Sağlık Birimi, yerleşkede çalışan bir ordu mensubunun testinin pozitif çıktığını bildirdi. Başkan Trump ve Başkan Yardımcısı Mike Pence’e de test yapıldı ve sonuç negatif geldi” bilgisine yer verdi.

Beyaz Saray’dan ikinci vaka haberi Başkan Yardımcısı Mike Pence’in sözcüsü Katie Miller (25) ile ilgili oldu. Beyaz Saray’da üst düzey toplantılara katılan, Trump’a erişimi olan Miller’ın testinin pozitif çıktığı bildirildi.

Sözcü Miller, Trump’ın danışmanlarından Stephen Miller’ın da eşi. Katie Miller’da korona çıkması nedeniyle önceki gün Iowa’ya gitmeye hazırlanan Pence’in uçağında bulunan altı kişi olası bulaş nedeniyle uçaktan indirildi.

Katie Miller, en son perşembe günü Melania ve Donald Trump çifti ile Pence ve eşinin de katıldığı, cemaat liderlerinin davetli olduğu Beyaz Saray’ın bahçesinde yapılan duaya katılmıştı.

Gizli Servis’ten de 11 çalışanın koronaya yakalandığı belirtiliyor.

Başkan Trump’ın kızı Ivanka Trump’ın asistanına da koronavirüs tanısı konulduğu bildirildi. CNN’in haberine göre, yaklaşık 2 aydır Ivanka Trump ile uzaktan çalışan asistanı hasltalığa yakalandı.

Asistanın hastalığın herhangi bir belirtisini göstermediği belirtildi. Ivanka ile eşi Jared Kushner’in testinin ise negatif çıktığı kaydedildi.

ABD’de ilaç ve aşıların onayından sorumlu Gıda ve İlaç Dairesi’nin (FDA) başkanı Stephen Hahn (60), kendisini gönüllü karantinaya aldığını açıkladı.

Stephen Hahn’ın muhtemelen Sözcü Katie Miller ile teması olduğu belirtiliyor.

ABD Başkanı Trump’ın Beyaz Saray'da üst düzey askeri yetkililer ve milli güvenlik ekibi ile yaptığı toplantıda, işte bu vakalar nedeniyle yüzünün asık olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.