Trump, gazetecinin sorusuna sinirlenerek salonu terk etti

09.08.2020 - 21:47, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1691+ kez okundu.
 

Trump, gazetecinin sorusuna sinirlenerek salonu terk etti

ABD Başkanı Donald Trump ile CBS muhabiri, Gazilerin Seçimi konusunda karşı karşıya geldi.

ABD Başkanı Donald Trump, dün akşam düzenlediği basın toplantısında yine gündem oldu. Toplantıda söz hakkı alan CBS televizyonunun muhabiri Paula Reid, Başkan Trump'a "Gazilerin Seçimi (Veterans Choice)" olarak bilinen yasa hakkında "Gazilerimiz için iki büyük yasa imzaladım" açıklamasına ilişkin soru yöneltti.   GAZİLERİN SEÇİMİ TARTIŞMASI Gazeteci Reid, Trump’a "Neden Gazilerin Seçimi’ni sizin imzaladığınızı söylüyorsunuz?" sorusunu yöneltti.   TRUMP DAYANAMADI, KÜRSÜYÜ TERK ETTİ Trump başka bir muhabirin sorusunu almaya çalışırken, Reid sözlerine "Gazilerin Seçimi? 2014 yılında geçti. Yanlış bir ifade, efendim." sözleriyle devam etti.   GAZİLERİN SEÇİMİ NEDİR Gazilerin Seçimi yasası, 2014 yılında dönemin başkanı Barrack Obama tarafından imzalanmıştı. Trump'ın 2018 yılında imzaladığı yasa ise Obama'nın imzaladığı yasaya ek olarak imzalanan 'Gazi Görev Yasası' olarak biliniyor.
ABD Başkanı Donald Trump ile CBS muhabiri, Gazilerin Seçimi konusunda karşı karşıya geldi.

ABD Başkanı Donald Trump, dün akşam düzenlediği basın toplantısında yine gündem oldu.

Toplantıda söz hakkı alan CBS televizyonunun muhabiri Paula Reid, Başkan Trump'a "Gazilerin Seçimi (Veterans Choice)" olarak bilinen yasa hakkında "Gazilerimiz için iki büyük yasa imzaladım" açıklamasına ilişkin soru yöneltti.

 

GAZİLERİN SEÇİMİ TARTIŞMASI
Gazeteci Reid, Trump’a "Neden Gazilerin Seçimi’ni sizin imzaladığınızı söylüyorsunuz?" sorusunu yöneltti.

 

TRUMP DAYANAMADI, KÜRSÜYÜ TERK ETTİ
Trump başka bir muhabirin sorusunu almaya çalışırken, Reid sözlerine "Gazilerin Seçimi? 2014 yılında geçti. Yanlış bir ifade, efendim." sözleriyle devam etti.

 

GAZİLERİN SEÇİMİ NEDİR

Gazilerin Seçimi yasası, 2014 yılında dönemin başkanı Barrack Obama tarafından imzalanmıştı.

Trump'ın 2018 yılında imzaladığı yasa ise Obama'nın imzaladığı yasaya ek olarak imzalanan 'Gazi Görev Yasası' olarak biliniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.