Trump'a en yakın isim koronavirüsten öldü

13.04.2020 - 17:09, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 966+ kez okundu.
 

Trump'a en yakın isim koronavirüsten öldü

Stanley ve Crown Acquisitions'ın sahibi ve ABD Başkanı Trump'ın yakın arkadaşı iş adamı Stanley Chera, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Stanley ve Crown Acquisitions'ın sahibi ve ABD Başkanı Trump'ın yakın arkadaşı iş adamı Stanley Chera, 78 yaşında koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. CNN'in gazeteci Yashar Ali'yi kaynak gösterdiği haberine göre ABD Başkanı Donald Trump'ın yakın arkadaşı gayrimenkul zengini Stanley Chera, 78 yaşında koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Aynı zamanda Trump'ın damadının iş ortağı olan ve Cumhuriyetçi Parti'ye yaptığı yüklü bağışlarla tanınan Chera'nın ilk olarak 24 Mart'ta hastaneye yatırıldığı ifade edildi. Trump geçtiğimiz senelerde bir seçim mitinginde Chera'yı, "Stanley Chera... O harika bir adam ve en başından beri benim yanımdaydı” diyerek takdim etmişti.
Stanley ve Crown Acquisitions'ın sahibi ve ABD Başkanı Trump'ın yakın arkadaşı iş adamı Stanley Chera, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Stanley ve Crown Acquisitions'ın sahibi ve ABD Başkanı Trump'ın yakın arkadaşı iş adamı Stanley Chera, 78 yaşında koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

CNN'in gazeteci Yashar Ali'yi kaynak gösterdiği haberine göre ABD Başkanı Donald Trump'ın yakın arkadaşı gayrimenkul zengini Stanley Chera, 78 yaşında koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Aynı zamanda Trump'ın damadının iş ortağı olan ve Cumhuriyetçi Parti'ye yaptığı yüklü bağışlarla tanınan Chera'nın ilk olarak 24 Mart'ta hastaneye yatırıldığı ifade edildi.

Trump geçtiğimiz senelerde bir seçim mitinginde Chera'yı, "Stanley Chera... O harika bir adam ve en başından beri benim yanımdaydı” diyerek takdim etmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.