Trendyol'da makarna fiyatları 15 kat arttı

12.03.2020 - 15:16, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1891+ kez okundu.
 

Trendyol'da makarna fiyatları 15 kat arttı

Türkiye'de ilk koronavirüs vakasının görülmesinin ardından vatandaşlar marketlerdeki makarna ve dezenfekte ürünlerine akın etti. Bu durumu fırsata çevirmek isteyenler de iş başına geçti. Online satış sitesi Trendyol'da makarna fiyatları 15-20 kat yükseltildi.

Türkiye’de ilk koronavirüs vakasının görülmesinin ardından kolonya ve tuvalet kağıdının yanı sıra makarna, un gibi ürünlere gelen yoğun talep yaşandı. Marketlerde ürün rafları boşalırken kimi fırsatçılar fiyatları yükseltti. Online alışveriş sitesi Trendyol’da görülen fahiş makarna fiyatları ise kullanıcıların büyük tepkisini çekti. Yüksek makarna fiyatlarının olduğu görseller sosyal medyada birçok kez paylaşılınca Trendyol’dan konuya ilişkin açıklama geldi. Trendyol'dan açıklama Trendyol’dan yapılan açıklamada, fiyatların kendileri tarafından belirlenmediği, buna rağmen haksız fiyatlandırmalara karşı tedbirler alındığı açıklandı. Şirket, kullanıcıların haksız fiyatları bildirmesini istedi. Trendyol açıklamasında şu ifadelere yer verildi: "Topluma karşı sorumluluğumuzla, ürün fiyatlarını biz belirleyemiyor olmamıza rağmen platformumuzda bu süreçle ilgili ürünlere yönelik haksız fiyat oluşumunu engelleyecek tüm tedbirleri alıyoruz. Müşterilerimizden gelen her bir geri bildirimi hassasiyetle değerlendiriyoruz. Tamamen piyasa koşullarında, Trendyol'dan bağımsız olarak oluşan haksız fiyatlandırmaları tespit etmeniz durumunda fiyat.kontrol@trendyol.com e-mail adresine bildirmenizi önemle rica ederiz."
Türkiye'de ilk koronavirüs vakasının görülmesinin ardından vatandaşlar marketlerdeki makarna ve dezenfekte ürünlerine akın etti. Bu durumu fırsata çevirmek isteyenler de iş başına geçti. Online satış sitesi Trendyol'da makarna fiyatları 15-20 kat yükseltildi.

Türkiye’de ilk koronavirüs vakasının görülmesinin ardından kolonya ve tuvalet kağıdının yanı sıra makarna, un gibi ürünlere gelen yoğun talep yaşandı. Marketlerde ürün rafları boşalırken kimi fırsatçılar fiyatları yükseltti.

Online alışveriş sitesi Trendyol’da görülen fahiş makarna fiyatları ise kullanıcıların büyük tepkisini çekti. Yüksek makarna fiyatlarının olduğu görseller sosyal medyada birçok kez paylaşılınca Trendyol’dan konuya ilişkin açıklama geldi.

Trendyol'dan açıklama
Trendyol’dan yapılan açıklamada, fiyatların kendileri tarafından belirlenmediği, buna rağmen haksız fiyatlandırmalara karşı tedbirler alındığı açıklandı. Şirket, kullanıcıların haksız fiyatları bildirmesini istedi.

Trendyol açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Topluma karşı sorumluluğumuzla, ürün fiyatlarını biz belirleyemiyor olmamıza rağmen platformumuzda bu süreçle ilgili ürünlere yönelik haksız fiyat oluşumunu engelleyecek tüm tedbirleri alıyoruz.

Müşterilerimizden gelen her bir geri bildirimi hassasiyetle değerlendiriyoruz. Tamamen piyasa koşullarında, Trendyol'dan bağımsız olarak oluşan haksız fiyatlandırmaları tespit etmeniz durumunda fiyat.kontrol@trendyol.com e-mail adresine bildirmenizi önemle rica ederiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.