Trafikte kadın sürücüye dehşeti yaşattı

GÜNDEM 14.08.2020 - 10:21, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 932+ kez okundu.
 

Trafikte kadın sürücüye dehşeti yaşattı

İstanbul Alibeyköy'de bir kişinin kadına saldırdığı anlar anbean kameralara yansıdı.

İstanbul Alibeyköy'de bir kişi henüz bilinmeyen bir nedenle bir kadın sürücüye saldırdı. Saldırgan hakaret ve küfürler yağdırırken çevredeki vatandaşlar saldırganı sakinleştirmeye çalıştı. Darp etmeye çalıştığı kadının aracının üzerine çıkarak ön camını kıran adam aracına binerek olay yerinden uzaklaştı. Kadın sürücü, korkuya çevredeki vatandaşlardan polis çağırmalarını istedi. Saldırgana tepki yağdı Öte yandan görüntülerin sosyal medyada paylaşılması sonrası saldırgana büyük tepki yağdı. Olay sosyal medya kullanıcıları tarafından binlerce kez izlendi.   İSTANBUL VALİSİ: SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, konuyla ilgili Twitter hesabından açıklama yaptı. Yerlikaya, "Trafikte yol verme tartışması nedeniyle Sena kardeşimize saldıran şahıs gözaltına alınmıştır. Beni derinden üzen bu olayı kınıyorum. Hep birlikte takipçisi olacağız." ifadelerini kullandı.
İstanbul Alibeyköy'de bir kişinin kadına saldırdığı anlar anbean kameralara yansıdı.

İstanbul Alibeyköy'de bir kişi henüz bilinmeyen bir nedenle bir kadın sürücüye saldırdı. Saldırgan hakaret ve küfürler yağdırırken çevredeki vatandaşlar saldırganı sakinleştirmeye çalıştı. Darp etmeye çalıştığı kadının aracının üzerine çıkarak ön camını kıran adam aracına binerek olay yerinden uzaklaştı. Kadın sürücü, korkuya çevredeki vatandaşlardan polis çağırmalarını istedi.

Saldırgana tepki yağdı
Öte yandan görüntülerin sosyal medyada paylaşılması sonrası saldırgana büyük tepki yağdı. Olay sosyal medya kullanıcıları tarafından binlerce kez izlendi.

 

İSTANBUL VALİSİ: SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, konuyla ilgili Twitter hesabından açıklama yaptı.

Yerlikaya, "Trafikte yol verme tartışması nedeniyle Sena kardeşimize saldıran şahıs gözaltına alınmıştır. Beni derinden üzen bu olayı kınıyorum. Hep birlikte takipçisi olacağız." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.