Tilkiyi vurmak isterken dayısını öldürdü

GÜNDEM 31.07.2020 - 22:04, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1131+ kez okundu.
 

Tilkiyi vurmak isterken dayısını öldürdü

Yaylada gördüğü tilkiye tüfekle ateş etmek isterken kazara dayısını vuran Cemal Ünlütürk, gözaltına alındı.

Sakarya'nın Akyazı ilçesine bağlı Kömyatak Yaylası’nda yaşayan Cemal Ünlütürk, evinin yakınlarında gördüğü tilkiyi vurmak için eline aldığı tüfek ile kazara dayısı Hasan Aksoy’u vurdu.   HAYATINI KAYBETTİ Ambulans şoförü olan Ünlütürk, kanlar içinde kalan dayısına ilk müdahaleyi yaparak, durumu sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekibi, Hasan Aksoy’un yaşamını yitirdiğini belirledi. Aksoy’un cenazesi otopsi için morga kaldırıldı. Cemal Ünlütürk gözaltına alınırken, soruşturma başlatıldı.
Yaylada gördüğü tilkiye tüfekle ateş etmek isterken kazara dayısını vuran Cemal Ünlütürk, gözaltına alındı.

Sakarya'nın Akyazı ilçesine bağlı Kömyatak Yaylası’nda yaşayan Cemal Ünlütürk, evinin yakınlarında gördüğü tilkiyi vurmak için eline aldığı tüfek ile kazara dayısı Hasan Aksoy’u vurdu.

 

HAYATINI KAYBETTİ

Ambulans şoförü olan Ünlütürk, kanlar içinde kalan dayısına ilk müdahaleyi yaparak, durumu sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekibi, Hasan Aksoy’un yaşamını yitirdiğini belirledi.

Aksoy’un cenazesi otopsi için morga kaldırıldı. Cemal Ünlütürk gözaltına alınırken, soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.