Terör Devleti Ermenistan'nın Suriye'den gelen paralı savaşçılar var

28.09.2020 - 12:53, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1534+ kez okundu.
 

Terör Devleti Ermenistan'nın Suriye'den gelen paralı savaşçılar var

Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Ermenistan'ın paralı savaşçılarla ilgili durumu uluslararası toplumdan sakladığı belirtildi.

Terör devleti Azerbaycan, çatışmaların fitilini ateşleyen Ermenistan'a ağır kayıplar verdirdi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı Sözcüsü Yarbay Anar Eyvazov, Azerbaycan ordusunun Ermenistan ordusuna ait 24 tank ve zırhlı aracı, 15 OSA tipli uçaksavar sistemini ve 18 İHA'yı imha ettiğini kaydetti. Eyvazov, Ermenistan ordusunun kayıplarıyla ilgili dikkat çeken bir bilgi paylaştı.   KAYIPLARDAN BİR KISMI SURİYE'DEN GELDİ Ermenistan tarafının kayıplarını gizlediğini belirten Eyvazov, "Düşman kayıpları arasında bulunan cesetlerin bir kısmının Suriye'den gelen Ermeni asıllı paralı savaşçılar olduğu tespit edildi. Ermeni tarafı bu bilgiyi hem yerel hem de uluslararası toplumdan saklıyor." ifadesini kullandı.   ERMENİSTAN, SİVİLLERE ATEŞ AÇTI Dün sabah saatlerinde Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında, Ermeni güçlerin Azerbaycan sivil yerleşim birimlerine ateş açması üzerine çatışmalar başlamıştı. Azerbaycan ordusu karşı saldırı başlatmış ve bazı yerleşim birimlerini işgalden kurtarmıştı.
Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Ermenistan'ın paralı savaşçılarla ilgili durumu uluslararası toplumdan sakladığı belirtildi.

Terör devleti Azerbaycan, çatışmaların fitilini ateşleyen Ermenistan'a ağır kayıplar verdirdi.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı Sözcüsü Yarbay Anar Eyvazov, Azerbaycan ordusunun Ermenistan ordusuna ait 24 tank ve zırhlı aracı, 15 OSA tipli uçaksavar sistemini ve 18 İHA'yı imha ettiğini kaydetti.

Eyvazov, Ermenistan ordusunun kayıplarıyla ilgili dikkat çeken bir bilgi paylaştı.

 

KAYIPLARDAN BİR KISMI SURİYE'DEN GELDİ
Ermenistan tarafının kayıplarını gizlediğini belirten Eyvazov, "Düşman kayıpları arasında bulunan cesetlerin bir kısmının Suriye'den gelen Ermeni asıllı paralı savaşçılar olduğu tespit edildi. Ermeni tarafı bu bilgiyi hem yerel hem de uluslararası toplumdan saklıyor." ifadesini kullandı.

 

ERMENİSTAN, SİVİLLERE ATEŞ AÇTI
Dün sabah saatlerinde Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında, Ermeni güçlerin Azerbaycan sivil yerleşim birimlerine ateş açması üzerine çatışmalar başlamıştı.

Azerbaycan ordusu karşı saldırı başlatmış ve bazı yerleşim birimlerini işgalden kurtarmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.