Terör destekcisi öğretim görevlileri görevden alınması ve yargılanması lazım.

20.01.2021 - 17:28, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1008+ kez okundu.
 

Terör destekcisi öğretim görevlileri görevden alınması ve yargılanması lazım.

Boğaziçi Üniversitesi'nde DHKP-C'lilerin kışkırtmasıyla başlayan eylem şova döndü.

Boğaziçi Üniversitesi'ne Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Prof. Dr. Melih Bulu'nun rektör olarak atanması sonrası DHKP-C ve CHP'nin kışkırtmasıyla başlayan eylemler devam ediyor. Öğrenci kılığına giren teröristlerin birkaç öğrenciyi kışkırtmasıyla başlayan eylemler, öğretim görevlileriyle devam etti. Eylemi adeta şova çeviren öğretim üyeleri, bugün soğuk altında bir araya gelerek rektör Melih Bulu'nun bulunduğu binaya sırtlarını döndü. Görüntüleri Twitter hesabından paylaşan Cem Say, "Boğaziçi, az önce." ifadesini kullandı.
Boğaziçi Üniversitesi'nde DHKP-C'lilerin kışkırtmasıyla başlayan eylem şova döndü.

Boğaziçi Üniversitesi'ne Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Prof. Dr. Melih Bulu'nun rektör olarak atanması sonrası DHKP-C ve CHP'nin kışkırtmasıyla başlayan eylemler devam ediyor.

Öğrenci kılığına giren teröristlerin birkaç öğrenciyi kışkırtmasıyla başlayan eylemler, öğretim görevlileriyle devam etti.

Eylemi adeta şova çeviren öğretim üyeleri, bugün soğuk altında bir araya gelerek rektör Melih Bulu'nun bulunduğu binaya sırtlarını döndü.

Görüntüleri Twitter hesabından paylaşan Cem Say, "Boğaziçi, az önce." ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.