Telefonla oynayan eşini kesti

CİNAYET 27.02.2021 - 13:10, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1545+ kez okundu.
 

Telefonla oynayan eşini kesti

İzmir'de, telefonda oyun oynayan eşi Sibel Akçalı'yı (50),başka bir erkekle mesajlaştığı düşüncesiyle bıçaklayıp öldüren Kenan Akçalı (52) indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Akçalı, son savunmasında, "Eşimi çok seviyorum. Son nefesime kadar da çok seveceğim. İnsanın eşini sevmesi, kıskanması suç ise ben suç işliyorum" dedi.

İzmir'de, 25 Nisan 2019'da, Konak ilçesi Kahramanlar Mahallesi'ndeki bir evde kan donduran bir kadın cinayeti işlendi. Emekli işçi olan Kenan Akçalı (52),tartıştığı eşi Sibel Akçalı'yı (50) mutfaktan aldığı bıçakla ağır yaraladı. Çiftin evde bulunan kızları G.A.´nın çığlıklarını duyan bina sakinleri, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.   MÜDAHALEYE RAĞMEN KURTARILAMADI DHA'da yer alan habere göre gelen ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Sibel Akçalı, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri, Kenan Akçalı'yı yakalayarak, gözaltına aldı.   BAŞKA ERKEKLE MESAJLAŞIYOR ZANNETTİ Başlatılan soruşturma kapsamında ifadesine başvurulan çiftin kızı G.A., babasının, telefonla oyun oynayan annesini, başka bir erkekle mesajlaştığını zannedip bıçakladığını anlattı. Sevk edildiği adliyede tutuklanan koca hakkında `kasten öldürme´ suçundan dava açıldı.   "EŞİMİ KISKANMAK SUÇ İSE SUÇ İŞLEDİM" İzmir 12'nci Ağır Ceza Mahkemesi´nde yapılan yargılamanın karar duruşmasına tutuklu sanık Kenan Akçalı, SEGBİS ile katıldı. Duruşmada son savunması sorulan Kenan Akçalı, "Ben bilerek kimseye, hiçbir canlıya zarar vermem. Bu benim yapıma uygun değil. Eşimi çok seviyorum. Son nefesime kadar da çok seveceğim. İnsanın eşini sevmesi, kıskanması suç ise ben suç işliyorum.   "EŞİMİN AİLESİNDEN AF DİLİYORUM" Eşime tek tokat atmış biri değilim. Olay günü eşime mesaj geldi. Bunun üzerine tartıştık. Kızım, telefonu alarak kırdı ve odasına girip, kapıyı kilitledi. Sinirlenip, bıçağı aldım. Benim amacım kızımı, korkutmaktı. Eşimin ailesinden af diliyorum. Ben masumum" dedi.   MAHKEME SUÇTA İNDİRİM YAPMADI Mahkeme heyeti, sanık Kenan Akçalı´ya indirim uygulamadan 'kasten öldürme´ suçundan 'ağırlaştırılmış müebbet' hapis cezası verdi.
İzmir'de, telefonda oyun oynayan eşi Sibel Akçalı'yı (50),başka bir erkekle mesajlaştığı düşüncesiyle bıçaklayıp öldüren Kenan Akçalı (52) indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Akçalı, son savunmasında, "Eşimi çok seviyorum. Son nefesime kadar da çok seveceğim. İnsanın eşini sevmesi, kıskanması suç ise ben suç işliyorum" dedi.

İzmir'de, 25 Nisan 2019'da, Konak ilçesi Kahramanlar Mahallesi'ndeki bir evde kan donduran bir kadın cinayeti işlendi. Emekli işçi olan Kenan Akçalı (52),tartıştığı eşi Sibel Akçalı'yı (50) mutfaktan aldığı bıçakla ağır yaraladı. Çiftin evde bulunan kızları G.A.´nın çığlıklarını duyan bina sakinleri, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

 

MÜDAHALEYE RAĞMEN KURTARILAMADI

DHA'da yer alan habere göre gelen ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Sibel Akçalı, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri, Kenan Akçalı'yı yakalayarak, gözaltına aldı.

 

BAŞKA ERKEKLE MESAJLAŞIYOR ZANNETTİ

Başlatılan soruşturma kapsamında ifadesine başvurulan çiftin kızı G.A., babasının, telefonla oyun oynayan annesini, başka bir erkekle mesajlaştığını zannedip bıçakladığını anlattı.

Sevk edildiği adliyede tutuklanan koca hakkında `kasten öldürme´ suçundan dava açıldı.

 

"EŞİMİ KISKANMAK SUÇ İSE SUÇ İŞLEDİM"

İzmir 12'nci Ağır Ceza Mahkemesi´nde yapılan yargılamanın karar duruşmasına tutuklu sanık Kenan Akçalı, SEGBİS ile katıldı. Duruşmada son savunması sorulan Kenan Akçalı, "Ben bilerek kimseye, hiçbir canlıya zarar vermem. Bu benim yapıma uygun değil. Eşimi çok seviyorum. Son nefesime kadar da çok seveceğim. İnsanın eşini sevmesi, kıskanması suç ise ben suç işliyorum.

 

"EŞİMİN AİLESİNDEN AF DİLİYORUM"

Eşime tek tokat atmış biri değilim. Olay günü eşime mesaj geldi. Bunun üzerine tartıştık. Kızım, telefonu alarak kırdı ve odasına girip, kapıyı kilitledi. Sinirlenip, bıçağı aldım. Benim amacım kızımı, korkutmaktı. Eşimin ailesinden af diliyorum. Ben masumum" dedi.

 

MAHKEME SUÇTA İNDİRİM YAPMADI

Mahkeme heyeti, sanık Kenan Akçalı´ya indirim uygulamadan 'kasten öldürme´ suçundan 'ağırlaştırılmış müebbet' hapis cezası verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.