'Tek bağımlılığım kadınlar'

10.09.2020 - 13:31, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1888+ kez okundu.
 

'Tek bağımlılığım kadınlar'

Yeryüzünün en ünlü suçlusu 'El Chapo-Bücür' lakaplı Joaquin Guzman'ın hapishanede, kriminoloji uzmanı Mónica Ramírez Cano ile yaptığı bir röportajın bir kısmı yayınlandı.

Meksikalı güvenlik güçlerin Sinaloa Karteli'nin kaçak durumdaki kurucusunu yakaladıktan sonra, ünlü kriminoloji uzmanı Mónica Ramírez Cano ile yaptığı bir röportajın bir kısmı sosyal medyada yayınlandı. Geçmişte Meksika'nın en kötü şöhretli uyuşturucu baronlarından bazılarının profilini çıkaran Ramírez Cano, 2016'da kaydedilen röportaj oturumunun beş saniyelik bir parçasını paylaştı. El Chapo'nun karşısına oturdu ve kayıt aniden sona ermeden önce ona "Joaquín, hayatta en çok neyi sevdin?" diye sordu. Pazartesi günü videoyu sosyal medyada paylaşan Ramírez Cano, El Chapo'ya "Nelere bağımlısın" diye bir soru daha yöneltti. Guzman bu soruya, "Hiçbir şeye, sadece kadınlara" yanıtını verdi. 63 yaşındaki uyuşturucu baronunun dört kez evlendiği biliniyor. Guzman, ilk olarak 1977 yılında Alejandrina María Salazar Hernández ile evlendi ve ondan César, Iván Archivaldo, Jesús Alfredo ve Alejandrina Giselle olmak üzere dört çocuk sahibi oldu. Daha sonra bankada çalışan Estela Peña ile evlendi, ancak çift çocuk yapmadı. El Chapo'nun üçüncü evliliği, 1980'lerin ortasında, Édgar, Joaquín Jr., Ovidio ve Griselda Guadalupe'nin annesi Griselda López Pérez ile oldu. Dördüncü ve son evliliği, Ağustos 2011'de çiftin ikiz kızları Maria Joaquina ve Emali Guadalupe'yi dünyaya getiren eski güzellik kraliçesi Emma Coronel'e "evet" dediği 2007'de geldi. Ramírez Cano, El Chapo'dan bahsederken şu ifadeleri kullandı: "O saygılı bir insan, görgü kurallarına büyük özen gösteriyor, samimi, nazik, çok çekingen, ancak güven oluşturduğunuzda onunla olağanüstü bir şekilde konuşabilirsiniz, bu da zihninin nasıl çalıştığını anlamanızı sağlıyor" dedi. Görüşme sırasında El Chapo, birçok kartel tarafından kullanılan ve işlenebilecek en kötü suç olarak değerlendirdiği adam kaçırma taktiklerine nasıl karşı koyduğunu anlattı. Guzmán ayrıca insanların uyuşturucu kullanmalarının sebebini, "basitçe bunu yapmak istediklerine" bağladı. Colorado'daki bir yüksek güvenlikli cezaevinde ömür boyu hapis cezasını çeken El Chapo'nun, kartel lideri olarak 12.6 milyar dolar kazandığı tahmin ediliyor. El Chapo için "O bir psikopat değil" ifadelerini kullanan kriminoloji uzmanı Mónica Ramírez Cano, "Hayranlık, benzersiz ve özel hme ihtiyacında yansıtılan psikopatik ve narsisistik özellikleri var" dedi ve ekledi: "Sahip olduğu çok önemli bir stratejik bir kabiliyet. Bir satranç oyununda olduğu gibi kimi doğru yere koyacağını, kimi çıkaracağını ve taşlarını nasıl hareket ettireceğini biliyor."
Yeryüzünün en ünlü suçlusu 'El Chapo-Bücür' lakaplı Joaquin Guzman'ın hapishanede, kriminoloji uzmanı Mónica Ramírez Cano ile yaptığı bir röportajın bir kısmı yayınlandı.

Meksikalı güvenlik güçlerin Sinaloa Karteli'nin kaçak durumdaki kurucusunu yakaladıktan sonra, ünlü kriminoloji uzmanı Mónica Ramírez Cano ile yaptığı bir röportajın bir kısmı sosyal medyada yayınlandı.

Geçmişte Meksika'nın en kötü şöhretli uyuşturucu baronlarından bazılarının profilini çıkaran Ramírez Cano, 2016'da kaydedilen röportaj oturumunun beş saniyelik bir parçasını paylaştı.


El Chapo'nun karşısına oturdu ve kayıt aniden sona ermeden önce ona "Joaquín, hayatta en çok neyi sevdin?" diye sordu.

Pazartesi günü videoyu sosyal medyada paylaşan Ramírez Cano, El Chapo'ya "Nelere bağımlısın" diye bir soru daha yöneltti.


Guzman bu soruya, "Hiçbir şeye, sadece kadınlara" yanıtını verdi. 63 yaşındaki uyuşturucu baronunun dört kez evlendiği biliniyor.

Guzman, ilk olarak 1977 yılında Alejandrina María Salazar Hernández ile evlendi ve ondan César, Iván Archivaldo, Jesús Alfredo ve Alejandrina Giselle olmak üzere dört çocuk sahibi oldu.


Daha sonra bankada çalışan Estela Peña ile evlendi, ancak çift çocuk yapmadı. El Chapo'nun üçüncü evliliği, 1980'lerin ortasında, Édgar, Joaquín Jr., Ovidio ve Griselda Guadalupe'nin annesi Griselda López Pérez ile oldu.

Dördüncü ve son evliliği, Ağustos 2011'de çiftin ikiz kızları Maria Joaquina ve Emali Guadalupe'yi dünyaya getiren eski güzellik kraliçesi Emma Coronel'e "evet" dediği 2007'de geldi.


Ramírez Cano, El Chapo'dan bahsederken şu ifadeleri kullandı: "O saygılı bir insan, görgü kurallarına büyük özen gösteriyor, samimi, nazik, çok çekingen, ancak güven oluşturduğunuzda onunla olağanüstü bir şekilde konuşabilirsiniz, bu da zihninin nasıl çalıştığını anlamanızı sağlıyor" dedi.

Görüşme sırasında El Chapo, birçok kartel tarafından kullanılan ve işlenebilecek en kötü suç olarak değerlendirdiği adam kaçırma taktiklerine nasıl karşı koyduğunu anlattı.


Guzmán ayrıca insanların uyuşturucu kullanmalarının sebebini, "basitçe bunu yapmak istediklerine" bağladı.

Colorado'daki bir yüksek güvenlikli cezaevinde ömür boyu hapis cezasını çeken El Chapo'nun, kartel lideri olarak 12.6 milyar dolar kazandığı tahmin ediliyor.


El Chapo için "O bir psikopat değil" ifadelerini kullanan kriminoloji uzmanı Mónica Ramírez Cano, "Hayranlık, benzersiz ve özel hme ihtiyacında yansıtılan psikopatik ve narsisistik özellikleri var" dedi ve ekledi:

"Sahip olduğu çok önemli bir stratejik bir kabiliyet. Bir satranç oyununda olduğu gibi kimi doğru yere koyacağını, kimi çıkaracağını ve taşlarını nasıl hareket ettireceğini biliyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.