Tartıştığı kocasını bıçaklayarak öldürdü

CİNAYET 05.04.2021 - 11:53, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1463+ kez okundu.
 

Tartıştığı kocasını bıçaklayarak öldürdü

Dalaman ilçesinde Melisa K., tartıştığı eşi Burkan K.'yi bıçaklayarak öldürdü. Genç kadın, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Muğla'nın Dalaman ilçesine yaşayan ve bir fabrikada işçi olarak çalışan Melisa K., mesai bitiminin ardından evine geldi. İddiaya göre, Melisa K. ile oto tamircisi eşi Burhan K. arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.   KOCASINI GÖĞSÜNDEN BIÇAKLADI Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine genç kadın, mutfaktan aldığı ekmek bıçağını eşinin göğsüne sapladı. Melisa K.'nin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yaptığı ihbarın ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.   HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ortaca Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Burhan K., doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından, gözaltına alınan Melisa K.'nin emniyetteki sorgusunun sürdüğü öğrenildi.
Dalaman ilçesinde Melisa K., tartıştığı eşi Burkan K.'yi bıçaklayarak öldürdü. Genç kadın, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Muğla'nın Dalaman ilçesine yaşayan ve bir fabrikada işçi olarak çalışan Melisa K., mesai bitiminin ardından evine geldi.

İddiaya göre, Melisa K. ile oto tamircisi eşi Burhan K. arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

 

KOCASINI GÖĞSÜNDEN BIÇAKLADI
Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine genç kadın, mutfaktan aldığı ekmek bıçağını eşinin göğsüne sapladı.

Melisa K.'nin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yaptığı ihbarın ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

 

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ
Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ortaca Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Burhan K., doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından, gözaltına alınan Melisa K.'nin emniyetteki sorgusunun sürdüğü öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.