Tartıştığı kardeşini öldürdü

GÜNDEM 19.01.2021 - 11:35, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1215+ kez okundu.
 

Tartıştığı kardeşini öldürdü

Evde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı kardeşinin bıçaklayarak öldüren katil ağabey, "Elimi ayna kesti" dedi. Zanlı ardından baygınlık geçirirken, kısa süre sonra cinayet ortaya çıktı.

Bursa’nın İznik ilçesi Eşrefzade Mahallesi Bent Sokak’ta Fatih A. (27) ile kardeşi Semih A. (19), evde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Fatih A., mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile kardeşinin üzerine yürüdü.   “ELİMİ AYNA KESTİ” Kaçmaya çalışan Semih A. aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içerisinde yere yığıldı. Fatih A., kardeşini olay yerinde bıraktıktan sonra İznik Emniyet Müdürlüğü’ne gitti. Burada "Elimi ayna kesti." dedikten kısa bir süre sonra baygınlık geçirdi.   HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ İki kardeşin kaldığı daireden bağrışmalar duyan komşuları, polise haber verdi. Bu sırada eve gelen kuzenleri, Semih A.'yı yerde yatarken buldu. İhbar üzerine gelen polis araştırma başlatırken, sağlık ekibinin ilk müdahaleyi yaptığı Semih A., İznik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Semih A. burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.   AKLİ DENGESİNİN YERİNDE OLMADIĞI ÖNE SÜRÜLDÜ Cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan Fatih A.’nın akli dengesinin yerinde olmadığı öne sürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Evde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı kardeşinin bıçaklayarak öldüren katil ağabey, "Elimi ayna kesti" dedi. Zanlı ardından baygınlık geçirirken, kısa süre sonra cinayet ortaya çıktı.

Bursa’nın İznik ilçesi Eşrefzade Mahallesi Bent Sokak’ta Fatih A. (27) ile kardeşi Semih A. (19), evde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Fatih A., mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile kardeşinin üzerine yürüdü.

 

“ELİMİ AYNA KESTİ”
Kaçmaya çalışan Semih A. aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içerisinde yere yığıldı.

Fatih A., kardeşini olay yerinde bıraktıktan sonra İznik Emniyet Müdürlüğü’ne gitti. Burada "Elimi ayna kesti." dedikten kısa bir süre sonra baygınlık geçirdi.

 

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ
İki kardeşin kaldığı daireden bağrışmalar duyan komşuları, polise haber verdi.

Bu sırada eve gelen kuzenleri, Semih A.'yı yerde yatarken buldu. İhbar üzerine gelen polis araştırma başlatırken, sağlık ekibinin ilk müdahaleyi yaptığı Semih A., İznik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Semih A. burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

 

AKLİ DENGESİNİN YERİNDE OLMADIĞI ÖNE SÜRÜLDÜ
Cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan Fatih A.’nın akli dengesinin yerinde olmadığı öne sürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.