Taksim'de arkadaşları tarafından dövüldü

20.07.2020 - 11:20, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1476+ kez okundu.
 

Taksim'de arkadaşları tarafından dövüldü

Arkadaşları olan kadını tekme tokat darbeden yabancı uyruklu iki erkek şahıs, polis ekiplerince gözaltına alındı.

İstanbul Taksim Meydanı’nda, yabancı uyruklu iki erkek şahıs, arkadaşları olan kadına şiddet uyguladı. Kadının darbedildiği gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.   2 ŞÜPHELİYE GÖZALTI İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kadına ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi. Kadına saldıran 2 şahısta polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak Taksim Polis Merkezi'ne götürüldü. Yaralı kadın ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.   "TARTIŞMA ÇIKTI, DÖVDÜLER" Olayı gören bir vatandaş ise “Kafaları güzeldi herhalde. Tartışma oldu ondan sonra iki kişi kadına saldırdılar, dövdüler. Ondan sonra memurlar geldi. Anladığım kadarıyla beraberdiler." diyerek olayı anlattı.
Arkadaşları olan kadını tekme tokat darbeden yabancı uyruklu iki erkek şahıs, polis ekiplerince gözaltına alındı.

İstanbul Taksim Meydanı’nda, yabancı uyruklu iki erkek şahıs, arkadaşları olan kadına şiddet uyguladı.

Kadının darbedildiği gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

 

2 ŞÜPHELİYE GÖZALTI
İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kadına ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi. Kadına saldıran 2 şahısta polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak Taksim Polis Merkezi'ne götürüldü.

Yaralı kadın ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

 

"TARTIŞMA ÇIKTI, DÖVDÜLER"
Olayı gören bir vatandaş ise “Kafaları güzeldi herhalde. Tartışma oldu ondan sonra iki kişi kadına saldırdılar, dövdüler. Ondan sonra memurlar geldi. Anladığım kadarıyla beraberdiler." diyerek olayı anlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.