Tabipler Birliği PKK paneline katılacak

05.12.2020 - 12:09, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 675+ kez okundu.
 

Tabipler Birliği PKK paneline katılacak

Terör örgütü PKK'nın Avrupa'daki uzantılarından biri olan ve PKK'nın akademisyen yapılanması Kurd-Akad Derneği tarafından düzenlenen "Kürt Doktorlar ve Müttefik Meslekler Konferansı"na TTB'nin Merkez Konsey Üyesi Uzm. Dr. Halis Yerlikaya'nın da katılacağı belirtildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Terörle iç içe" olarak nitelendirdiği ve en son terör örgütü propagandası yapmaktan hapis cezasına çarptırılan Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı'nın başkanlığa getirildiği Türk Tabipler Birliği'nden (TTB) ihanet gibi bir adım geldi.   Terör örgütü PKK'nın Avrupa'daki uzantılarından biri olan ve PKK'nın akademisyen yapılanması Kurd-Akad Derneği tarafından düzenlenen "Kürt Doktorlar ve Müttefik Meslekler Konferansı"na TTB'nin Merkez Konsey Üyesi Uzm. Dr. Halis Yerlikaya'nın da katılacağı ortaya çıktı.   Terör örgütü PKK'nın Almanya'daki yapılanması olarak faaliyet gösteren derneğin, konferansının 16 Ocak 2021'de internet üzerinden yapılacağı, TTB'nin Merkez Konsey Üyesi Uzm. Dr. Halis Yerlikaya'nın konuşmasının da "Kuzey Kürdistan: Dışlanma ve Asimilasyon Bağlamında Tıbbi Bakım" başlığı taşıması dikkat çekti. Kurd-Akad'ın sosyal medya hasaplarında, konferansa ilişkin paylaşımlarda Almanca, Kürtçe ve İngilizce duyurular yapılıyor.   PKK organizasyonuna katılan birliğin Merkez Konsey Üyesi Yerlikaya ise Diyarbakır'da özel hastanede görev yapıyor.
Terör örgütü PKK'nın Avrupa'daki uzantılarından biri olan ve PKK'nın akademisyen yapılanması Kurd-Akad Derneği tarafından düzenlenen "Kürt Doktorlar ve Müttefik Meslekler Konferansı"na TTB'nin Merkez Konsey Üyesi Uzm. Dr. Halis Yerlikaya'nın da katılacağı belirtildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Terörle iç içe" olarak nitelendirdiği ve en son terör örgütü propagandası yapmaktan hapis cezasına çarptırılan Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı'nın başkanlığa getirildiği Türk Tabipler Birliği'nden (TTB) ihanet gibi bir adım geldi.

 

Terör örgütü PKK'nın Avrupa'daki uzantılarından biri olan ve PKK'nın akademisyen yapılanması Kurd-Akad Derneği tarafından düzenlenen "Kürt Doktorlar ve Müttefik Meslekler Konferansı"na TTB'nin Merkez Konsey Üyesi Uzm. Dr. Halis Yerlikaya'nın da katılacağı ortaya çıktı.

 

Terör örgütü PKK'nın Almanya'daki yapılanması olarak faaliyet gösteren derneğin, konferansının 16 Ocak 2021'de internet üzerinden yapılacağı, TTB'nin Merkez Konsey Üyesi Uzm. Dr. Halis Yerlikaya'nın konuşmasının da "Kuzey Kürdistan: Dışlanma ve Asimilasyon Bağlamında Tıbbi Bakım" başlığı taşıması dikkat çekti. Kurd-Akad'ın sosyal medya hasaplarında, konferansa ilişkin paylaşımlarda Almanca, Kürtçe ve İngilizce duyurular yapılıyor.

 

PKK organizasyonuna katılan birliğin Merkez Konsey Üyesi Yerlikaya ise Diyarbakır'da özel hastanede görev yapıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.