Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da şiddetli patlama!

26.01.2021 - 15:28, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1502+ kez okundu.
 

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da şiddetli patlama!

Gelen son dakika haberine göre Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da şiddetli bir patlama sesi duyuldu. El Arabiya televizyonu Riyad'a atılan bir füzenin engellendiğini iddia etti.

Reuters Haber Ajansı'nın son dakika ibaresiyle paylaştığı habere göre Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da şiddetli bir patlama sesi duyuldu.  Haber görgü tanıklarının ifadesine dayandırılırken patlamada can veya mal kaybı olup olmadığı henüz açıklanmadı.  Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda kullanıcılar patlama sesinin Riyad Havalimanı yakınlarından geldiği iddia edildi.  Ajans patlama sesi duyulduğunu ifade ederken, resmi El Arabiya televizyonu da Riyad'a atılan bir füzenin engellendiğini bildirdi. Sosyal medyada yapılan yorumların bazılarında birden fazla patlama sesi geldiği ifade edilirken olay anına ait video görüntüleri de paylaşıldı.  
Gelen son dakika haberine göre Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da şiddetli bir patlama sesi duyuldu. El Arabiya televizyonu Riyad'a atılan bir füzenin engellendiğini iddia etti.

Reuters Haber Ajansı'nın son dakika ibaresiyle paylaştığı habere göre Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da şiddetli bir patlama sesi duyuldu. 

Haber görgü tanıklarının ifadesine dayandırılırken patlamada can veya mal kaybı olup olmadığı henüz açıklanmadı. 

Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda kullanıcılar patlama sesinin Riyad Havalimanı yakınlarından geldiği iddia edildi. 

Ajans patlama sesi duyulduğunu ifade ederken, resmi El Arabiya televizyonu da Riyad'a atılan bir füzenin engellendiğini bildirdi.

Sosyal medyada yapılan yorumların bazılarında birden fazla patlama sesi geldiği ifade edilirken olay anına ait video görüntüleri de paylaşıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.