Şüpheliye müdahale eden bekçiler birbirini vurdu

03.02.2020 - 11:44, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1430+ kez okundu.
 

Şüpheliye müdahale eden bekçiler birbirini vurdu

Malatya Özsan Sanayi Sitesi'nde görevli 3 mahalle bekçisi, Yeşilyurt ilçesine bağlı Cevatpaşa Mahallesi, Malatya Polis Meslek Eğitim Merkezi önünde bulunan şüpheli bir şahıs anonsunu değerlendirmek üzere olay yerine gitti.

BIÇAKLA BEKÇİLERE SALDIRDI Bekçiler, alkollü olduğu iddia edilen şüpheli şahıs Suat U. ile iletişim kurmaya çalıştı. Bu esnada şüpheli şahıs Suat U., üzerinde bulunan bıçakla mahalle bekçilerine mukavemet gösterdi.     HAVAYA ATEŞ AÇTI, YANINDAKİ BEKÇİ YARALANDI Bekçiler ile şüpheli şahıs arasında yaşanan arbedede, bekçilerden birinin havaya ateş açması sonucunda seken kurşunlardan biri bekçilerden Sedat K'.nin başını sıyırırken, diğer 2 bekçi Gökhan P. ile Yusuf S. aldıkları bıçak darbeleri sonucunda yaralandı.   1 BEKÇİ AĞIR YARALANDI İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, aldığı 5 bıçak darbesi sonucunda ağır yaralanan bekçilerinden Yunus S. Turgut Özal Tıp Fakültesi'ne, diğer yaralı 2 bekçi ise Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI Arbede sırasında yaralanan şüpheli şahıs Suat U.'nun da hastane kaldırılarak tedavi altına alındığı olayda, polis ekipleri olayın gerçekleştiği bölgede çok sayıda boş kovanın yanı sıra 1 adet bıçak buldu. Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.
Malatya Özsan Sanayi Sitesi'nde görevli 3 mahalle bekçisi, Yeşilyurt ilçesine bağlı Cevatpaşa Mahallesi, Malatya Polis Meslek Eğitim Merkezi önünde bulunan şüpheli bir şahıs anonsunu değerlendirmek üzere olay yerine gitti.

BIÇAKLA BEKÇİLERE SALDIRDI

Bekçiler, alkollü olduğu iddia edilen şüpheli şahıs Suat U. ile iletişim kurmaya çalıştı.

Bu esnada şüpheli şahıs Suat U., üzerinde bulunan bıçakla mahalle bekçilerine mukavemet gösterdi.

 

Malatya'da şüpheli şahsa müdahale eden 3 bekçi yaralandı

 

HAVAYA ATEŞ AÇTI, YANINDAKİ BEKÇİ YARALANDI

Bekçiler ile şüpheli şahıs arasında yaşanan arbedede, bekçilerden birinin havaya ateş açması sonucunda seken kurşunlardan biri bekçilerden Sedat K'.nin başını sıyırırken, diğer 2 bekçi Gökhan P. ile Yusuf S. aldıkları bıçak darbeleri sonucunda yaralandı.

 

1 BEKÇİ AĞIR YARALANDI

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, aldığı 5 bıçak darbesi sonucunda ağır yaralanan bekçilerinden Yunus S. Turgut Özal Tıp Fakültesi'ne, diğer yaralı 2 bekçi ise Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI

Arbede sırasında yaralanan şüpheli şahıs Suat U.'nun da hastane kaldırılarak tedavi altına alındığı olayda, polis ekipleri olayın gerçekleştiği bölgede çok sayıda boş kovanın yanı sıra 1 adet bıçak buldu. Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.