Sultangazi'de iş yerine silahlı saldırı!

12.07.2020 - 15:13, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 930+ kez okundu.
 

Sultangazi'de iş yerine silahlı saldırı!

İstanbul Sultangazi'de yüzleri maskeli kişiler tarafından bir iş yerine düzenlenen silahlı saldırıda 1'i kadın 3 kişi yaralandı.

“15 ELE YAKIN SİLAH SESİ DUYDUK" Olay yeri inceleme ekipleri silahlı saldırının yaşandığı sokakta delil araştırması yaptı.  Olayla ilgili konuşan bir kişi, "Koştular, arabaya binip gittiler. İki otomobil duruyordu. Tam göremedik yüzlerini değişik bağlamışlardı. Havai fişek atıyorlar sandık biraz daha erken gelseydim tam görürdüm. 15 ele yakın silah sesi duyduk" dedi.   KAÇAN SALDIRGANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA Saldırıyı gerçekleştiren şüphelilerin kaçış anı bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde saldırganların saldırıda kullandıkları silahlarla otomobillerine doğru koştukları görülüyor.
İstanbul Sultangazi'de yüzleri maskeli kişiler tarafından bir iş yerine düzenlenen silahlı saldırıda 1'i kadın 3 kişi yaralandı.

“15 ELE YAKIN SİLAH SESİ DUYDUK"

Olay yeri inceleme ekipleri silahlı saldırının yaşandığı sokakta delil araştırması yaptı.  Olayla ilgili konuşan bir kişi, "Koştular, arabaya binip gittiler. İki otomobil duruyordu. Tam göremedik yüzlerini değişik bağlamışlardı. Havai fişek atıyorlar sandık biraz daha erken gelseydim tam görürdüm. 15 ele yakın silah sesi duyduk" dedi.

 

KAÇAN SALDIRGANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Saldırıyı gerçekleştiren şüphelilerin kaçış anı bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde saldırganların saldırıda kullandıkları silahlarla otomobillerine doğru koştukları görülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.