Son savaşınız olur

22.08.2020 - 11:08, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2291+ kez okundu.
 

Son savaşınız olur

Pakistan, Hindistan'ın bölgedeki provokasyonları sonrası yeni bir tehdit mesajı yayımladı.

Pakistan ile Hindistan arasında gerilim her geçen gün tırmanıyor. Bölgede Hindistan’ın provoke edici adımları geri dönülemez bir savaşın kapısını aralamak üzere. Star’ın haberine göre, Pakistan Demir Yolları Bakanı Şeyh Raşid Ahmed, Hindistan ile çıkacak bir savaşın son kanlı savaş olacağını söyleyerek, ‘Silahlarımız Hindistan’da Müslümanların yaşamadığı bölgeleri hedef alacak kabiliyete sahip’ dedi. Raşid Ahmed, daha önce ellerindeki bombaları ateşlemeleri halinde Pakistan ile Hindistan sınırına bin 860 kilometre mesafede olan Assam eyaletine kadar vurabileceklerini söylemişti. İki ülke arasında Keşmir krizi devam ederken Hint yönetimi bölgede yaşayanları sırf Müslüman diye ‘terörist’ olarak gösteriyor.
Pakistan, Hindistan'ın bölgedeki provokasyonları sonrası yeni bir tehdit mesajı yayımladı.

Pakistan ile Hindistan arasında gerilim her geçen gün tırmanıyor. Bölgede Hindistan’ın provoke edici adımları geri dönülemez bir savaşın kapısını aralamak üzere.

Star’ın haberine göre, Pakistan Demir Yolları Bakanı Şeyh Raşid Ahmed, Hindistan ile çıkacak bir savaşın son kanlı savaş olacağını söyleyerek, ‘Silahlarımız Hindistan’da Müslümanların yaşamadığı bölgeleri hedef alacak kabiliyete sahip’ dedi.

Raşid Ahmed, daha önce ellerindeki bombaları ateşlemeleri halinde Pakistan ile Hindistan sınırına bin 860 kilometre mesafede olan Assam eyaletine kadar vurabileceklerini söylemişti.

İki ülke arasında Keşmir krizi devam ederken Hint yönetimi bölgede yaşayanları sırf Müslüman diye ‘terörist’ olarak gösteriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.