128'İNCİ SAATTE 2 AYLIK BEBEK ENKAZ ALTINDAN ÇIKARILDI

GÜNDEM 11.02.2023 - 16:34, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1252+ kez okundu.
 

128'İNCİ SAATTE 2 AYLIK BEBEK ENKAZ ALTINDAN ÇIKARILDI

Kentteki enkaz çalışmalarının 128'inci saatinde, ekipler 2 aylık bebeğe ulaştı. Sağlıkla çıkarılan mucize, ekiplere ve vatandaşlara büyük sevinç yaşattı.

Depremden en çok etkilenen illerden biri de Hatay oldu... Kahramanmaraş merkezli 2 büyük deprem, 6 Şubat tarihinde yaşandı. Asrın felaketi olarak kayıtlara geçen afet, geniş bir coğrafyada hissedildi. Sarsıntı; Kahramanmaraş'ın yanı sıra Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Malatya, Şanlıurfa, Adıyaman ve Hatay'ı da vurdu. 10 ili enkaza çeviren acı olayda, arama-kurtarma ekipleri seferber oldu. Dünyanın dört bir yanından ekipler de harekete geçerek deprem bölgesine akın etti. Bir can daha umut oldu Yurdun dört bir yanından gönüllüler de tek yürek olarak yola çıktı ve depremzedelerin yaraları sarılmaya başlandı. Umutların tükenmediği zamana karşı yarışta, mucizevi kurtarışlar yaşanmaya devam ediyor. Bir mucize de Hatay'da gerçekleşti. 2 aylık bebek enkazdan çıkarıldı Ekipler, Antakya ilçesinde enkaz altında yaşam mücadelesi veren minik bir cana ulaştı. 2 aylık bebek, depremin 128'inci saatinde sağlıkla çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Hem vatandaşlar hem de ekipler bebeğin sağ kurtarılmasının ardından büyük sevinç yaşadı. O anlar saniye saniye kaydedildi.
Kentteki enkaz çalışmalarının 128'inci saatinde, ekipler 2 aylık bebeğe ulaştı. Sağlıkla çıkarılan mucize, ekiplere ve vatandaşlara büyük sevinç yaşattı.

Depremden en çok etkilenen illerden biri de Hatay oldu...

Kahramanmaraş merkezli 2 büyük deprem, 6 Şubat tarihinde yaşandı.

Asrın felaketi olarak kayıtlara geçen afet, geniş bir coğrafyada hissedildi.

Sarsıntı; Kahramanmaraş'ın yanı sıra Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Malatya, Şanlıurfa, Adıyaman ve Hatay'ı da vurdu.

10 ili enkaza çeviren acı olayda, arama-kurtarma ekipleri seferber oldu. Dünyanın dört bir yanından ekipler de harekete geçerek deprem bölgesine akın etti.

Bir can daha umut oldu
Yurdun dört bir yanından gönüllüler de tek yürek olarak yola çıktı ve depremzedelerin yaraları sarılmaya başlandı.

Umutların tükenmediği zamana karşı yarışta, mucizevi kurtarışlar yaşanmaya devam ediyor.

Bir mucize de Hatay'da gerçekleşti.

2 aylık bebek enkazdan çıkarıldı
Ekipler, Antakya ilçesinde enkaz altında yaşam mücadelesi veren minik bir cana ulaştı. 2 aylık bebek, depremin 128'inci saatinde sağlıkla çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Hem vatandaşlar hem de ekipler bebeğin sağ kurtarılmasının ardından büyük sevinç yaşadı.

O anlar saniye saniye kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.