Şeytan Amerika'yı bile dolandırıyor

04.07.2020 - 11:28, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1796+ kez okundu.
 

Şeytan Amerika'yı bile dolandırıyor

ABD'de Federal Eğitim Hibeleriyle Amerikalı vergi mükelleflerinin paralarını iç ettiği için daha önce soruşturma geçiren FETÖ okulu, koronavirüs tedbirleri kapsamında sözleşmeli okulları için federal hükümetten 15,8 milyon dolar aldı.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında sözleşmeli okulları için federal hükümetten aldığı 15,8 milyon dolar NBC'de haber oldu. Borcu, 'hayatta kalabilmek' adına almış Amerikan NBC televizyonu FETÖ’nün Kaliforniya’daki Sözleşmeli Okulları’nın önünde canlı yayın yaparak okulun milyonlarca dolar “Federal Küçük İşletmeler Borcu” aldığını duyurdu. Federal Eğitim Hibeleriyle Amerikalı vergi mükelleflerinin paralarını iç ettiği için daha önce soruşturma geçiren okulun aldığı milyonlarca dolarlık yeni borcu ise koronavirüs döneminde küçük özel işletmelerinin hayatta kalabilmesi için kullandığı belirtildi. ABD basını geniş yer verdi Kanal, FETÖ okulunun uzmanları endişelendirdiğini açıkladı. FETÖ okullarına ilişkin ABD’de bir ulusal bir kanalda ilk kez böylesine geniş bir habere yer verildi. 23 Haziran’da yayınlanan haber ABD’de büyük ses getirdi. Haberde FETÖ Okulu Magnolia Schools’un (Manolya Okulları) ABD’de küçük işletmelere verilen “Maaş Ödeme Koruma Programı” (PPP) kapsamında koronavirüs önlemleri esnasında 15,8 milyon dolarlık borç aldığı belirtildi.
ABD'de Federal Eğitim Hibeleriyle Amerikalı vergi mükelleflerinin paralarını iç ettiği için daha önce soruşturma geçiren FETÖ okulu, koronavirüs tedbirleri kapsamında sözleşmeli okulları için federal hükümetten 15,8 milyon dolar aldı.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında sözleşmeli okulları için federal hükümetten aldığı 15,8 milyon dolar NBC'de haber oldu.

Borcu, 'hayatta kalabilmek' adına almış
Amerikan NBC televizyonu FETÖ’nün Kaliforniya’daki Sözleşmeli Okulları’nın önünde canlı yayın yaparak okulun milyonlarca dolar “Federal Küçük İşletmeler Borcu” aldığını duyurdu. Federal Eğitim Hibeleriyle Amerikalı vergi mükelleflerinin paralarını iç ettiği için daha önce soruşturma geçiren okulun aldığı milyonlarca dolarlık yeni borcu ise koronavirüs döneminde küçük özel işletmelerinin hayatta kalabilmesi için kullandığı belirtildi.

ABD basını geniş yer verdi
Kanal, FETÖ okulunun uzmanları endişelendirdiğini açıkladı. FETÖ okullarına ilişkin ABD’de bir ulusal bir kanalda ilk kez böylesine geniş bir habere yer verildi. 23 Haziran’da yayınlanan haber ABD’de büyük ses getirdi. Haberde FETÖ Okulu Magnolia Schools’un (Manolya Okulları) ABD’de küçük işletmelere verilen “Maaş Ödeme Koruma Programı” (PPP) kapsamında koronavirüs önlemleri esnasında 15,8 milyon dolarlık borç aldığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.