Seyir halindeki araca ateş açıldı

22.09.2020 - 10:44, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1521+ kez okundu.
 

Seyir halindeki araca ateş açıldı

İstanbul'da gece saatlerinde seyir halindeki araca başka bir araçtan ateş açılması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

İstanbul'da gece saatlerinde seyir halindeki araca açılan ateş sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi de yaralandı. Edinilen bilgiye göre olay, İstanbul'un Bağcılar ilçesinde meydana geldi. Mahmutbey Mahallesi Ordu Caddesi ile Peyami Safa Caddesi kesişiminde seyir halindeki otomobile başka bir araçtan silahla ateş açıldı. 34 CME 006 plakalı otomobile ateş açan araçtaki kişi ya da kişiler olay yerinden kaçarken, vatandaşların ihbarıyla olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.   Olay yerinde hayatını kaybetti Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, saldırı sonucu 1 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken, bacağından yaralanan bir kişi ise hastaneye kaldırıldı. Ekipler inceleme başlattı Öte yandan ceset, incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna götürülürken, olay yerinde incelemede bulunan polis ekipleri, şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
İstanbul'da gece saatlerinde seyir halindeki araca başka bir araçtan ateş açılması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

İstanbul'da gece saatlerinde seyir halindeki araca açılan ateş sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, İstanbul'un Bağcılar ilçesinde meydana geldi. Mahmutbey Mahallesi Ordu Caddesi ile Peyami Safa Caddesi kesişiminde seyir halindeki otomobile başka bir araçtan silahla ateş açıldı. 34 CME 006 plakalı otomobile ateş açan araçtaki kişi ya da kişiler olay yerinden kaçarken, vatandaşların ihbarıyla olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.

 

Olay yerinde hayatını kaybetti
Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, saldırı sonucu 1 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken, bacağından yaralanan bir kişi ise hastaneye kaldırıldı.

Ekipler inceleme başlattı
Öte yandan ceset, incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna götürülürken, olay yerinde incelemede bulunan polis ekipleri, şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.