Satılık köpekler ne zaman sıkışsa sivillere saldırıp katlediyor

19.06.2020 - 13:50, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1678+ kez okundu.
 

Satılık köpekler ne zaman sıkışsa sivillere saldırıp katlediyor

Ağır kayıplar veren, kaçacak yer arayan terör örgütü, her zaman sıkışınca yaptığı gibi evine ekmek götürmeye çalışan insanlara saldırarak halk üzerinde baskı kurmaya çalışıyor.

Bebek, çocuk ve kadınların da aralarında bulunduğu binlerce kişiyi katleden teröristler, son hain saldırıyı Şırnak’ın Silopi ilçesindeki 4 işçiye karşı yaptı. PKK’lı teröristler, 8 Haziran 2020’de Van’da 2 işçi şehit etmiş, 8 işçiyi yaralamıştı. 14 Mayıs’ta da uzun namlulu silahlarla Vefa Destek Grubu’na saldırmış ve belediye çalışanı Yıldırım Demir ile araçtaki Kinyaz Karalıoğlu’nu şehit etmişlerdi. PKK’nın bu alçak saldırıları tüm Türkiye’de olduğu gibi bölge halkı tarafından da lânetleniyor. Akit’e konuşan Şehit Aileleri Güvenlik Korucuları Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen, “Bu saldırılar, örgütün acziyetinin göstergesidir” derken Türkiye Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyonu Başkanı Orhan Kandemir, “Devletimiz ne zaman vatandaşını refaha kavuşturmak için çabalasa bu hainler sivillere saldırıyor. Ancak, artık kimseyi yıldıramazlar. Her kardeşimizin intikamı elbet alınır” dedi.
Ağır kayıplar veren, kaçacak yer arayan terör örgütü, her zaman sıkışınca yaptığı gibi evine ekmek götürmeye çalışan insanlara saldırarak halk üzerinde baskı kurmaya çalışıyor.

Bebek, çocuk ve kadınların da aralarında bulunduğu binlerce kişiyi katleden teröristler, son hain saldırıyı Şırnak’ın Silopi ilçesindeki 4 işçiye karşı yaptı.

PKK’lı teröristler, 8 Haziran 2020’de Van’da 2 işçi şehit etmiş, 8 işçiyi yaralamıştı. 14 Mayıs’ta da uzun namlulu silahlarla Vefa Destek Grubu’na saldırmış ve belediye çalışanı Yıldırım Demir ile araçtaki Kinyaz Karalıoğlu’nu şehit etmişlerdi. PKK’nın bu alçak saldırıları tüm Türkiye’de olduğu gibi bölge halkı tarafından da lânetleniyor.

Akit’e konuşan Şehit Aileleri Güvenlik Korucuları Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen, “Bu saldırılar, örgütün acziyetinin göstergesidir” derken Türkiye Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyonu Başkanı Orhan Kandemir, “Devletimiz ne zaman vatandaşını refaha kavuşturmak için çabalasa bu hainler sivillere saldırıyor. Ancak, artık kimseyi yıldıramazlar. Her kardeşimizin intikamı elbet alınır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.