Şarkıcı Ferman'dan 100 kg’lık uyuşturucu sevkiyatı!

UYUŞTURUCU 02.11.2020 - 16:00, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1876+ kez okundu.
 

Şarkıcı Ferman'dan 100 kg’lık uyuşturucu sevkiyatı!

Şarkıcı Ferman Eren Nerkis ve babasının ölüm tehdidi ile uyuşturucu sevkiyatına zorlandığı iddia edildi.

Şarkıcı Ferman Eren Nerkis, İddiaya göre babasıyla galeriden ikinci el tır aldı. Nakliye işine giren baba oğulun satın aldığı TIR, bir süre sonra arıza yaptı. TIR'ı galeriye götüren genç şarkıcı, aracı tamir ettirdikten sonra anlaştıkları ücretin dışında ekstra bir para talebiyle karşı karşıya kaldı. İddiaya göre masrafa itiraz eden baba-oğul parayı ödemek için açık senet imzaladı.   Uyuşturucu sevkiyatına zorladılar Senetle birlikte, iddiaya göre araç tamircisini şarkıcıya uyuşturucu madde taşımayı teklif etti. Babası teklif reddettiğinde ise ölümle tehdit edildi. Şahıslar, kendilerinin devletle çalıştığını, kendilerinin istihbaratta adamlarının olduğunu, herhangi bir tehlikesinin olmadığını, araca GPS taktıklarını, polis bölgesinden geçerken hiçbir sorun yaşamayacağımızı ancak jandarma bölgesinde bir şey yapamayacaklarını söyleyerek ikiliye teklifi kabul ettirdi.   Şarkıcı rehin alındı Babası yola çıktığında garajda rehin tutulan şarkıcı, babasını yalnız bırakmamak için tarafları ikna etti ve uyuşturucu sevkiyatına babasıyla birlikte çıktı. Van'a TIR'la giden ikili, burada uyuşturucu 100 kilo uyuşturucu maddeyi aracına aldı. İstanbul'a geldiklerinde üçüncü köprüde jandarma tarafından yakalanan baba-oğul gözaltına alındı. Uyuşturucu sevkiyatından üç gün önce kendilerine işi bağlayan aracı şahsın hesabına 20 bin lira yatırdığı ortaya çıkan Ferman Eren Nerkis ve babası tutuklanarak cezaevine gönderildi.   30'ar yıl istendi Kendilerine uyuşturucu madde taşıttıran Zafer Fatih, Ferman Eren Nerkis ve babası Süleymen Nerkis hakkında, 'Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma' suçundan 30'ar yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Dava, ilerleyen günlerde Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek.
Şarkıcı Ferman Eren Nerkis ve babasının ölüm tehdidi ile uyuşturucu sevkiyatına zorlandığı iddia edildi.

Şarkıcı Ferman Eren Nerkis, İddiaya göre babasıyla galeriden ikinci el tır aldı. Nakliye işine giren baba oğulun satın aldığı TIR, bir süre sonra arıza yaptı. TIR'ı galeriye götüren genç şarkıcı, aracı tamir ettirdikten sonra anlaştıkları ücretin dışında ekstra bir para talebiyle karşı karşıya kaldı. İddiaya göre masrafa itiraz eden baba-oğul parayı ödemek için açık senet imzaladı.

 

Uyuşturucu sevkiyatına zorladılar
Senetle birlikte, iddiaya göre araç tamircisini şarkıcıya uyuşturucu madde taşımayı teklif etti. Babası teklif reddettiğinde ise ölümle tehdit edildi. Şahıslar, kendilerinin devletle çalıştığını, kendilerinin istihbaratta adamlarının olduğunu, herhangi bir tehlikesinin olmadığını, araca GPS taktıklarını, polis bölgesinden geçerken hiçbir sorun yaşamayacağımızı ancak jandarma bölgesinde bir şey yapamayacaklarını söyleyerek ikiliye teklifi kabul ettirdi.

 

Şarkıcı rehin alındı
Babası yola çıktığında garajda rehin tutulan şarkıcı, babasını yalnız bırakmamak için tarafları ikna etti ve uyuşturucu sevkiyatına babasıyla birlikte çıktı. Van'a TIR'la giden ikili, burada uyuşturucu 100 kilo uyuşturucu maddeyi aracına aldı. İstanbul'a geldiklerinde üçüncü köprüde jandarma tarafından yakalanan baba-oğul gözaltına alındı. Uyuşturucu sevkiyatından üç gün önce kendilerine işi bağlayan aracı şahsın hesabına 20 bin lira yatırdığı ortaya çıkan Ferman Eren Nerkis ve babası tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

30'ar yıl istendi
Kendilerine uyuşturucu madde taşıttıran Zafer Fatih, Ferman Eren Nerkis ve babası Süleymen Nerkis hakkında, 'Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma' suçundan 30'ar yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Dava, ilerleyen günlerde Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.