Şanlıurfa'da babaya iftira atıp cezaevine gönderdiler

25.12.2019 - 16:53, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:36 1892+ kez okundu.
 

Şanlıurfa'da babaya iftira atıp cezaevine gönderdiler

3 kızına cinsel istismarda bulundu iddiasıyla cezaevinde kalıp, sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan baba, tartıştığı eşi A.N. tarafından bıçaklandı.

Şanlıurfa Sırrın Mahallesi'nde A.N., geçen yıl temmuz ayında sağır ve dilsiz olan kocası H.N.'nin; kızları Z.N., R.N. ve R.N.'ye yıllarca istismarda bulunduğunu söyleyerek polise şikayette bulundu. Şikayet üzerine harekete geçen polis, baba H.N.'yi gözaltına aldı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.N., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.   9 AY SONRA SERBEST KALDI Geçen yıl kasım ayında mahkemeye çıkan engelli H.N., 9 ay tutuklu kaldıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.   EVE GELEN KOCASINI BIÇAKLADI A.N., eve gelen kocası H.N.'den gitmesini istedi. Çıkan tartışmada A.N., H.N.'yi bıçakladı. Olayın ardından A.N. hakkında Şanlıurfa 7'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Bu davanın da H.N.'nin yargılandığı dava ile birleştirilerek, Şanlıurfa 7'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülmesine karar verildi.   ÇOCUKLAR CİNSEL İSTİSMAR MAĞDURU ÇIKMADI Davanın bugün görülen karar duruşmasında, tutuksuz sanık A.N. (47) ile kocası sanık ve mağdur H.N. (49) hazır bulundu. Sanık A.N. ifadesinde, eşinin çocuklarını taciz ettiğini öne sürerek, kendisini bıçaklamak isteyen kocasının yere düşmesi sonucu yaralandığını savundu. Delilleri değerlendiren mahkeme heyeti, şikayetçilerin tutarsız beyanları, adli ve tıbbi raporların incelenmesi neticesinde çocukların 'cinsel istismar' mağduru olmadığını belirtti. Mağdur babanın evinin elinden alınabilmesi için karısı ve kızları tarafından iftiraya uğradığına dikkati çeken heyet, H.N.'nin tüm suçlamalar yönünden beraat etmesine karar verdi. KARISINA 5 YIL HAPİS Heyet, sanık A.N.'nin ise 'eşi kasten yaralama' suçundan 5 yıl hapis cezasına mahkum edilmesine ve mevcut halinin devamına karar verdi.
3 kızına cinsel istismarda bulundu iddiasıyla cezaevinde kalıp, sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan baba, tartıştığı eşi A.N. tarafından bıçaklandı.

Şanlıurfa Sırrın Mahallesi'nde A.N., geçen yıl temmuz ayında sağır ve dilsiz olan kocası H.N.'nin; kızları Z.N., R.N. ve R.N.'ye yıllarca istismarda bulunduğunu söyleyerek polise şikayette bulundu.

Şikayet üzerine harekete geçen polis, baba H.N.'yi gözaltına aldı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.N., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

9 AY SONRA SERBEST KALDI

Geçen yıl kasım ayında mahkemeye çıkan engelli H.N., 9 ay tutuklu kaldıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.

 

EVE GELEN KOCASINI BIÇAKLADI

A.N., eve gelen kocası H.N.'den gitmesini istedi. Çıkan tartışmada A.N., H.N.'yi bıçakladı. Olayın ardından A.N. hakkında Şanlıurfa 7'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Bu davanın da H.N.'nin yargılandığı dava ile birleştirilerek, Şanlıurfa 7'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülmesine karar verildi.

Evini elinden almak için kızları ve eşi, istismar iftirasında bulunmuş -1

 

ÇOCUKLAR CİNSEL İSTİSMAR MAĞDURU ÇIKMADI

Davanın bugün görülen karar duruşmasında, tutuksuz sanık A.N. (47) ile kocası sanık ve mağdur H.N. (49) hazır bulundu. Sanık A.N. ifadesinde, eşinin çocuklarını taciz ettiğini öne sürerek, kendisini bıçaklamak isteyen kocasının yere düşmesi sonucu yaralandığını savundu. Delilleri değerlendiren mahkeme heyeti, şikayetçilerin tutarsız beyanları, adli ve tıbbi raporların incelenmesi neticesinde çocukların 'cinsel istismar' mağduru olmadığını belirtti. Mağdur babanın evinin elinden alınabilmesi için karısı ve kızları tarafından iftiraya uğradığına dikkati çeken heyet, H.N.'nin tüm suçlamalar yönünden beraat etmesine karar verdi.

Evini elinden almak için kızları ve eşi, istismar iftirasında bulunmuş -4

KARISINA 5 YIL HAPİS

Heyet, sanık A.N.'nin ise 'eşi kasten yaralama' suçundan 5 yıl hapis cezasına mahkum edilmesine ve mevcut halinin devamına karar verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.