Şamil Tayyar: Gezi türü kalkışma isteniyor

09.04.2020 - 14:13, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1379+ kez okundu.
 

Şamil Tayyar: Gezi türü kalkışma isteniyor

AK Parti eski milletvekili Şamil Tayyar, CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu tehdit eden kişinin de CHP'li olduğunu hatırlatarak, "Bu yeni ‘müftü karısı’ vakası gösteriyor ki birileri virüsten gezi türü kalkışma üretmek istiyor." dedi.

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, iki gündür 'tehdit' iddiasıyla gündemden düşmüyor. İmamoğlu'na Tuna Görgünoğlu isimli bir şahsın "Bak İmamoğlu Ekrem denen zavallı senin kanını akıtır sana içiririm! Bunu kayıtlara geçsin diye yazıyorum istediği şekilde şikayetçi olma vs. hakkın var. Senin kanını akıtır sana içiririm! Haddini bilmeyi ya öğreniyorsun ya da o boynunu kırıp kafa derini yüzüp ayağıma paspas yapıyorum. Umarım ne kadar ciddi olduğumu anlarsın yoksa seni paramparça edeceğim. Öldüreceğim kişiye önceden haber veririm." dediği belirtilmişti. CHP üyesi çıktı İmamoğlu'nu tehdit eden Tuna Görgünoğlu isimli şahıs CHP Etimesgut teşkilatı üyesi çıktı. Kalkışma planı mı yapılıyor? Yaşananların ardından AK Partili Şamil Tayyar dikkat çeken bir açıklama yaptı. Twitter hesabından bir paylaşım yapan Tayyar, "İmamoğlu’nu ‘kanını içerim’ diyerek mail yoluyla tehdit eden kişi, CHP Etimesgut üyesi Tuna Görgünoğlu çıkmış. Bu yeni ‘müftü karısı’ vakası gösteriyor ki birileri virüsten gezi türü kalkışma üretmek istiyor. Yarın virüsün aşısı, ilacı bulunacak ama bu ahlaksızlar umutsuz vaka." ifadelerini kullandı.  
AK Parti eski milletvekili Şamil Tayyar, CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu tehdit eden kişinin de CHP'li olduğunu hatırlatarak, "Bu yeni ‘müftü karısı’ vakası gösteriyor ki birileri virüsten gezi türü kalkışma üretmek istiyor." dedi.

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, iki gündür 'tehdit' iddiasıyla gündemden düşmüyor. İmamoğlu'na Tuna Görgünoğlu isimli bir şahsın "Bak İmamoğlu Ekrem denen zavallı senin kanını akıtır sana içiririm! Bunu kayıtlara geçsin diye yazıyorum istediği şekilde şikayetçi olma vs. hakkın var. Senin kanını akıtır sana içiririm! Haddini bilmeyi ya öğreniyorsun ya da o boynunu kırıp kafa derini yüzüp ayağıma paspas yapıyorum. Umarım ne kadar ciddi olduğumu anlarsın yoksa seni paramparça edeceğim. Öldüreceğim kişiye önceden haber veririm." dediği belirtilmişti.

CHP üyesi çıktı

İmamoğlu'nu tehdit eden Tuna Görgünoğlu isimli şahıs CHP Etimesgut teşkilatı üyesi çıktı.

Kalkışma planı mı yapılıyor?

Yaşananların ardından AK Partili Şamil Tayyar dikkat çeken bir açıklama yaptı. Twitter hesabından bir paylaşım yapan Tayyar, "İmamoğlu’nu ‘kanını içerim’ diyerek mail yoluyla tehdit eden kişi, CHP Etimesgut üyesi Tuna Görgünoğlu çıkmış. Bu yeni ‘müftü karısı’ vakası gösteriyor ki birileri virüsten gezi türü kalkışma üretmek istiyor. Yarın virüsün aşısı, ilacı bulunacak ama bu ahlaksızlar umutsuz vaka." ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.