Sakarya'da plajda komşularını bıçakladı

15.08.2020 - 18:01, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2332+ kez okundu.
 

Sakarya'da plajda komşularını bıçakladı

Evine yaptırdığı sundurma nedeniyle belediyeye şikayet ettiği komşusu ile eşi ve kızını bıçaklayan saldırgan gözaltına alındı.

Sakarya'nın Karasu ilçesinde, eşi ve kızıyla plaja giden N.K.'nin yanına, evine yaptırdığı sundurma nedeniyle belediyeye şikayet ettiği H.Ö. geldi. İkili arasında bir süre sonra tartışma çıktı.   KOMŞULARINI BIÇAKLADI H.Ö., üzerinde taşıdığı bıçak ile N.K.’yi dizinden, kavgayı ayırmak siteyen eşi A.K. ve kızı Z.K.’yi de bacaklarından bıçakladı. Saldırgan, vatandaşlar ve cankurtaranlar tarafından etkisiz hale getirilirken, 112 Acil'e haber verildi. Yaralı anne-baba ve kızı, Karasu Devlet Hastanesi’ne götürülerek, tedavi altına alındı.   SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI H.Ö. ise gözaltına alınarak, emniyete götütüldü.
Evine yaptırdığı sundurma nedeniyle belediyeye şikayet ettiği komşusu ile eşi ve kızını bıçaklayan saldırgan gözaltına alındı.

Sakarya'nın Karasu ilçesinde, eşi ve kızıyla plaja giden N.K.'nin yanına, evine yaptırdığı sundurma nedeniyle belediyeye şikayet ettiği H.Ö. geldi.

İkili arasında bir süre sonra tartışma çıktı.

 

KOMŞULARINI BIÇAKLADI
H.Ö., üzerinde taşıdığı bıçak ile N.K.’yi dizinden, kavgayı ayırmak siteyen eşi A.K. ve kızı Z.K.’yi de bacaklarından bıçakladı. Saldırgan, vatandaşlar ve cankurtaranlar tarafından etkisiz hale getirilirken, 112 Acil'e haber verildi.

Yaralı anne-baba ve kızı, Karasu Devlet Hastanesi’ne götürülerek, tedavi altına alındı.

 

SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI
H.Ö. ise gözaltına alınarak, emniyete götütüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.