sahte belge hazırlayan şahsa operasyon

04.04.2021 - 11:39, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 946+ kez okundu.
 

sahte belge hazırlayan şahsa operasyon

Kartal'da jandarma ekiplerince yapılan operasyonda, terör örgütü mensupları ve yurt dışına çıkış yapmak isteyenlere sahte belge düzenlediği iddia edilen 1 kişi yakalandı.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, E.Y isimli bir kişinin, başta terör örgütü mensupları olmak üzere yasa dışı yollardan yurt dışına çıkış yapmak isteyen kişilere nüfus cüzdanı, çeşitli nedenlerle sürücü belgelerine el konulanlara sahte sürücü belgesi ve çalıntı araçlara ruhsat düzenlediği bilgisini aldı. Araştırmalarını derinleştiren ekipler, E.Y'nin sahte belgeleri, Kartal'da bulunan evinde hazırlayarak kendisiyle irtibata geçen şahıslara teslim ettiğini belirledi.   ÇEKMECEDEN SAHTE EVRAKLAR ÇIKTI Düzenlenen operasyonla şüpheli yakalanırken, E.Y'nin ofis şeklindeki evinde yapılan aramalarda, 500 eski tip Türkiye Cumhuriyeti nüfus cüzdanı, 500 eski tip sürücü belgesi, 250 araç ruhsatı, 1 adet bilgisayar, 1 adet yazıcı, 1 adet soğuk damga makinesi, 1 adet PVC kaplama makinesi ve çok sayıda resmi belgede sahtecilik suçuna konu materyal ele geçirildi.   TESLİME HAZIR EHLİYETLERE EL KONULDU Jandarma ekipleri E.Y.’nin, çalıntı arabaların trafikte yakalanmadan rahatlıkla dolaşabilmelerini sağlamak için sahte ruhsat, sürücü belgesi olmayanlara veya herhangi bir nedenle trafik görevlilerince sürücü belgesi alıkonulmuş şahıslara da sürücü belgesi düzenlediğini ortaya çıkardı. E.Y.’nin sipariş üzerine hazırlamış olduğu (5) adet sürücü belgesine de el konuldu. sahte belge Jandarmadaki işlemlerinin ardından E.Y. çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kartal'da jandarma ekiplerince yapılan operasyonda, terör örgütü mensupları ve yurt dışına çıkış yapmak isteyenlere sahte belge düzenlediği iddia edilen 1 kişi yakalandı.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, E.Y isimli bir kişinin, başta terör örgütü mensupları olmak üzere yasa dışı yollardan yurt dışına çıkış yapmak isteyen kişilere nüfus cüzdanı, çeşitli nedenlerle sürücü belgelerine el konulanlara sahte sürücü belgesi ve çalıntı araçlara ruhsat düzenlediği bilgisini aldı.

Araştırmalarını derinleştiren ekipler, E.Y'nin sahte belgeleri, Kartal'da bulunan evinde hazırlayarak kendisiyle irtibata geçen şahıslara teslim ettiğini belirledi.

 

ÇEKMECEDEN SAHTE EVRAKLAR ÇIKTI
Düzenlenen operasyonla şüpheli yakalanırken, E.Y'nin ofis şeklindeki evinde yapılan aramalarda, 500 eski tip Türkiye Cumhuriyeti nüfus cüzdanı, 500 eski tip sürücü belgesi, 250 araç ruhsatı, 1 adet bilgisayar, 1 adet yazıcı, 1 adet soğuk damga makinesi, 1 adet PVC kaplama makinesi ve çok sayıda resmi belgede sahtecilik suçuna konu materyal ele geçirildi.

 

TESLİME HAZIR EHLİYETLERE EL KONULDU
Jandarma ekipleri E.Y.’nin, çalıntı arabaların trafikte yakalanmadan rahatlıkla dolaşabilmelerini sağlamak için sahte ruhsat, sürücü belgesi olmayanlara veya herhangi bir nedenle trafik görevlilerince sürücü belgesi alıkonulmuş şahıslara da sürücü belgesi düzenlediğini ortaya çıkardı. E.Y.’nin sipariş üzerine hazırlamış olduğu (5) adet sürücü belgesine de el konuldu.

sahte belge

Jandarmadaki işlemlerinin ardından E.Y. çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.